Päivittäinen arkimeikkini on pysynyt aika samanlaisena vuodesta toiseen. Toisinaan käytän meikin tekoon enemmän aikaa ja useampia tuotteita, mutta kiireisinä aamuina meikki syntyy muutamien tuotteiden avulla – ja erittäin nopeasti, näkisittepä vaan! Mun mielestä meikkaaminen on yleisesti ottaen hauskaa hommaa, etenkin jos sitä ei tarvitse tehdä tulipalokiiressä. Lupasinkin tehdä tulevana lauantaina silmämeikin yhdelle ystävälleni, pitkästä aikaa. Katsotaan, jos saisin otettua meikkisessiosta vähän storya ;)

Ihonhoitotuotteita saatan vaihdella tuon tuostakin, mutta hyvän meikkituotteen löytäessäni pysyn uskollisena. Useimmiten innostun ostamaan uusia tuotteita kavereiden suosituksesta tai jos olen jonkun toisen meikattavana ja saan siten kokeilla jotain uutta tuotetta. Viimeisimpänä meikkipussiini ovat löytäneet tiensä nämä Lorealin huulipunat sekä Lumenen Birch Black Marcara. Lumenen Blur meikkivoide ja Everyday Mineralsin Base ovat puolestaan pitäneet pintansa jo vuosia.

meikki1

Tämän kuvan arkimeikki syntyi nopsasti ja karsitulla määrällä tuotteita. Kulmani ovat juuri (kesto)värjätty, joten niille riitti pelkkä harjaus, väriäkin on vielä ihossa kiinni. Pari vuotta sitten otetut microbladingit ovat kuluneet jo ikävä kyllä pois. Pitäisi varata uusi aika Suville, olin tosi tyytyväinen hänen tekemiin microblading-kulmiini. Microblanding nopeuttaa meikkaamista ja tietysti myös skarpit kulmat tuovat kasvoille ilmettä, kun kasvoilla ei ole muuta meikkiä.

meikki2

Levitän meikkivoiteen kostealla Beauty Blenderillä. Peitän tummat silmänaluset Joe Blascon peitevoitella ja muita ihon virheitä häivytän Urban Decay Naked Skin -peitevoiteella. Meikin kiinnittämiseen käytän Everyday Mineralsin Basea, joka korvaa irtopuuterin. Omasta mielestäni lopputulos on luonnollinen, mutta kuitenkin riittävän peittävä. Kannan Basea usein mukanani, jos tiedän olevani pitkään liikenteessä. Jo muutamalla kabukin pyöräytyksellä ilme freesaantuu kummasti.

meikki3meikki12

Reissussa ollessani huomasin huultenrajauskynäni jääneen kotiin, joten nappasin H&M:ltä mukaan uuden. Euron tai parin maksanut huultenrajauskynä oli hyvä löytö ja se jäi vakkarikäyttööni. Hiukan omia huulia tummempi Choc Therapy sävy on täydellinen kaveri nudelle huulipunalle. Kuvistakin huomaa hiukan, että huuleni ovat tosiaan kuivat, mutta I’m working on it.

meikki5

Nyxin superkaksikko! Vannon NYX:in Highlight & Contour -paletin nimeen, käytän sävyjä kasvojen lisäksi myös luomilla, ihan best! Saman merkin Sweet Cheeks Blush Palette -poskipunapaletista voi helposti bongata suosikkisävyni.

meikki6

Yläluomenrajauksiin en edes taida osata käyttää muuta kuin Make Up Storen cake eyelineria ja Grimasin sivellintä? Ensimmäisen kerran ostin Make Up Storen rajausvärin kosmetologikouluaikoina ja siitä asti olen sitä käyttänyt. Alaluomen rajaan Lumenen kajal-kynällä, joka muuten on näköjään teroituksen tarpeessa. Mulla on testissä ekaa kertaa Lumenen Birch Black Mascara ja vitsit oon ollut tyytyväinen. Luomu koivunmahlaa sisältävä ripsiväri pidentää ripsiä tuntuvasti ja kaareva harja on mun mielestä erittäin toimiva.

meikki7

Urban Decay Naked3 -luomiväripaletti on ihana, mulla on glitteriset sävyt käytössä ihan arkenakin. Ostoslistallani Naked2:n, sillä onnistuin tipauttamaan edellisen lattialle vähän liian monta kertaa. Mikä siinä onkin, että meikit eivät meinaa pysyä käsissä, etenkään aamulla? Kuten kuvasta näkyy, tämäkin paletti on kovia kokenut ja kaksi sävyä on jo hajalla.

meikki13

Seuraavaksi voisin tehdä postauksen silmämeikistä, vaihe vaiheelta.
Miltä teidän mielestä kuulostaisi?
Saisin samalla hyvän syyn käydä ostamassa sen luomiväripaletin ;)

-Maj

3 Comments

 1. Mari 8.2.2019

  Tässä tuli nyt mieleeni.. miten säilytät beaty blenderiä? Tarviiko se kosteana erityishuomiota?

  Vastaa
 2. Hanna 9.2.2019

  Kiva postaus, innolla odotan jatko-osaa pelkästä silmämeikistä :) Itse kaipaisin lisäksi postausta poskipunan käytöstä, käytän päivittäin mutta tuntuu, että huiskin sitä nykyään ihan vääriin kohtiin..

  Eka kertaa muuten kommentoin, kiva nähdä, että olet taas löytänyt innon tällaisiinkin postauksiin. Blogissasi on juuri kivointa se, että juttuja on laidasta laitaan. Kiva on lukea ihan vain normiarjesta ja välillä tällaiset hyödylliset vinkit taas piristävät ja välillä saa itsekin pohdittavaa, kun jaat omia ajatuksiasi ja fiiliksiäsi <3

  Vastaa
 3. Piia 9.2.2019

  Wau, kuinka olet upea, feessi ja niin kaunis! Meikeistä vaihe-vaiheelta on aina kiva saada ideoita! Miten tuo base puuteri toimii ja missä sävyssä käytät sitä? Tuo huulipunalinkki muuten ei toimi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *