Valkoinen kauluspaita oli niin virkistävää vaihtelua neuleelle ja punainen huulipuna ja aurinkolasit on paras hämäytys ikinä, jos on nuhjuinen olo tai muuten vain huono naamapäivä, mutta kenellä nyt sellaisia olisi…? Mulla kävi tämän meikin kanssa parit mokat; olin juuri vetäissyt linerit yläluomille, levitin vielä ripsaria ja tietty juuri sillä hetkellä tuli aivastus, meikit levisi kirjaimellisesti poskille. Lopuksi vielä vetäisin aurinkolasit päähän niin, että sanka levitti huulipunat jokerimaisesti pitkälle suupieleen, perfect.

mari_turkoosi3mari_turkoosi1

Aurinkolasit – Folli Follie
Paita – Zara
Farkut – Bull & Bear
Laukku – Balenciaga
Kengät – Zara

Kuvat – Jonna Leppänen

mari_turkoosi2mari_turkoosi4

Tällä viikolla sovittelin jo malttamattomana nahkatakkia, ai että. Joku sieltä huikkailikin, että enää kolme kuukautta kesäkuuhun – jep, taas sitä selvittiin läpi pitkän ja pimeän talven.  

Pitkästä aikaa nappasin tuon rennon Balenciagan kassin matkaani. Miellän sen enemmän kesäkassiksi, joten talvella se on enimmäkseen roikkunut naulakossa.

Mitä te tykkäätte tästä klassisesta perusasusta?

-Maj

1 Comment

  1. Jenna 2.3.2019

    Hei kun kirjoittelit jossain vaiheessa siitä millainen blogisisältö kiinnostaisi niin ehdottonasti eettinen, ekologinen ja vastuullinen muoti on nyt se juttu! Eli kiinnostaa seurata bloggaajia, jotka välttävät näitä perus massafirmoja ja keskittyvät vastuullisuuteen (muutkin kuin lastenvaateyritykset). Sama muussakin sisustus/ruoka/lifestyle jutuissa. Jotenkin meidän oman ikäiset nuoret aikuiset (18-25v) ei välttämättä halua käyttää Zaran tms. vaatteita (halpamuotia) vaan pukeutua oikeasti tyylikkäästi ja vastuullisesti mm. työelämässä. Sama kosmetiikassa, hiuksissa jne. Olisi kiva saada vinkkejä omaa arvomaailmaa tukevista tuotteista, koska se on nyt tässä ajassa tärkeää. Monilla bloggaajilla ei ole korkeaasteen tutkintoa (mikä valitettavasti näkyy yhteiskunnallisia aiheita käsiteltäessä kuten vaikka vaatteet ja muoti), mutta silti ajan hengessä pysyminen olisi tärkeää, jotta se tavoittaisi nykyisetkin lukijat paremmin. Kiva blogi ja kivat kuvat, mutta jokin uusi näkökulma asioihin voisi piristää ilmettä ja tuoda sen paremmin ajankohtaiseksi :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *