No nyt on kevättä ilmassa ja näissä kuvissa, vaikka mulla onkin muhkein omistamani neule päällä ja pipokin päässä. Kohta toivottavasti päästään kuvaillaan vähän keväisempiä asuja, ilman, että tarvitsee jäätyä! Tykkään tästä asusta kovasti, perusjuttuja, mutta kivoja juttuja :)

mari5mari1

Pipo – Filippa K
Villapaita – & Other Stories
Takki – LAB
Housut – Pieces
Laukku – See by Chloé
Kengät – & Other Stories

Kuvat – Jonna Leppänen

 

mari4mari3

-Maj

4 Comments

 1. Pivi 21.2.2019

  Kaunis neule👏.

  Vastaa
  • Maj 22.2.2019

   Kiitokset, tää on kyllä ihanan muhkea! <3

   Vastaa
 2. Nelli 21.2.2019

  Nuo Piecesin housut näyttää kuuluvan sun lemppareihin ;) Ei vaan, en ihmettele yhtään että viihdyt kun on noin kivan näköiset! Pystyisitkö sanomaan tarkempaa mallia tai edes tuntomerkkejä? Ovatko ihan legginssityyppiset, onko vyömahdollisuutta tai onko vetskaria? Kiitos etukäteen! Kevättä muuten rinnassa täälläkin, ihana aurinko :)

  Vastaa
  • Maj 21.2.2019

   Joo-oo, mulla on aina nämä tai no, oikeestaan mulla on kahdet näitä :D Nää on vähän niinku leggarit eli ei takataskuja ja vetoketju sivussa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *