otherstories_kosmetiikka

Kookosta sekä sen makua ja tuoksua yleensä joko inhoaa tai rakastaa. Itse käänsin kelkkani pari vuotta sitten, eräällä Thaimaan reissulla hurahdin lopullisesti kookokseen ja niin inhokista tuli suosikki. Veikkaan, että mun kookosvihani kumpusi jostain lapsuuden ällöttävistä leivoksista ja Bounty-suklaapatukoista, hyh!

Ystäväni Charin vinkistä löysin & Other Storiesin Perle de Coco -ihonhoitotuotteet ja  ai vitsit, miten kivoja nämä on. Perle de Coco -sarjan tuotteet tuoksuu nimensä mukaan tosi voimakkaasti kookokselle, mutta mun mielestä tuoksu ei ole imelän synteettinen, vaan tosi miellyttävä. Kannattaa testata jos pidät makeista tuoksuista, sillä sitä nämä tuotteet todella on.

Ostin ensin sarjan suihkuvaahdon ja vartalovoiteen, mutta seuraavana päivänä oli palattava myymälään hakemaan vielä Body Mist. Suihkuvaahto muuntuu iholla geelistä vaahdoksi  ja sen avulla on helppo myös seivata sääret.  Perle de Coco -sarjaan kuuluu näiden kolmen lisäksi paljon muitakin tuotteita, kurkkaa täältä. Tuotteiden hinnat pyörivät siinä 5-15 euron kieppeillä, ei yhtään paha mun mielestä :)

-Maj

1 Comment

  1. Inkku 24.2.2019

    Täytyypä kokeilla. Minullakin joku kammo kookosta kohtaan.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *