Ensinnäkin, kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille. Luin ihan liikuttuneena viestejänne ja vastaan niihin myöhemmin illalla lasten mentyä nukkumaan. Olipas ihana kuulla, että teitä kiinnostaa myös ihan tavalliset jutu. Sain muutamia hyviä postausideoitakin, myös lisää saa aina laittaa. Voisin todellakin pitkästä aikaa tehdä päivä kanssani -postaukse, edellisestä on ainakin jo vuosi aikaa.

Yksi ehdotuksista oli Q&A -postaus, tein sellaisen ennen joulua, kurkkaa täältä. Vastasin osaan kysymyksistä täällä ja vastaan pian loppuihinkin. Sinne voi nyt vielä kuitenkin käydä laittamassa kysymyksiä, jos sellaisia on mielessä.

viikonloppu1viikonloppu2

Lasten vaatteet – Gugguu *saatu

viikonloppu3

Käytin eilen Samuelia parturissa, nyt on fleda jälleen mintissä ;)

Meidän viikonlopun suunnitelmat on olla kotosalla, tavoitteena on vain päästä sinne paljon puhuttuun pulkkamäkeen. Toivon, että tämä viikonloppu virkustäisi mun luovuutta, saapa nähdä. Koitan vältellä somea ja keskittyä olennaiseen. Blogiin palaan huomenna, jos siihen löytyy  sopiva rako, viimeistään maanantaina sitten.

***

Ihanaa viikonloppua,
kiitos kun ootte <3

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *