Nyt tulee paras vinkki ikinä, oletteko valmiina? Lenkkarikelejä ja kuivia katuja odotellessa kannattaa kuitenkin vain käyttää lenkkareita :D Nilkat saattaa vähän paleltua ja uusina hohtavat sneakerit eivät ehkä näytäkään enää niin uusilta pienen tallustelun jälkeen. En silti varmasti ole ainoa, joka ei vaan malta enää odottaa. Pipo päähän, lenkkarit jalkaan ja menoksi, mutta sitten vaan omalla vastuulla – kevätflunssa vaanii varmasti nurkan takana.

Mun teddytakista tulee vieläkin välillä kyselyitä, tällä viikolla niitä oli kuulemma Zarassa vielä muutama – joten kannattaa olla nopea, jos tämmösen tahtoo. Pörröinen teddytakki on muuten koukuttavan ihana, se on superkevyt sekä pehmoinen päällä ja silti aika lämmin. Sitten kun ilmat vielä tästä vähän lämpenee, niin takin voi heittää ohuemmankin puseron päälle

 

joojoojoo2

 

joojoo3

 

Pipo – Samsoe & Samsoe
Takki & huppari – Zara
Lenkkarit – Pavement *saatu Putiikki Rannalla

Kuvat – Jonna Leppänen

 

joojoo4joojoo5

Yksi ihan oikea vinkki kaikille malttamattomille uusille lenkkareiden omistajille; nestemäisellä Marseillesaippualla saa hellävaraisesti puhdistettua tahrat lenkkareista.

Toivottavasti teillä on ollut aikaa ulkoilla ja ootte muutenkin nauttineet viikonlopusta. Me oltiin tänään monta tuntia metsässä järven rannalla, kyllä tuolla auringolla on niin ihmeellinen vaikutus. Nyt kuitenkin kipitän takaisin sohvalle ja nappaan lapset kainaloon.

Palataan taas huomenna asiaan!

-Maj

2 Comments

 1. Rena 17.2.2019

  You look perfect in this cosy coat!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Piia 18.2.2019

  Ihanat kuvat jälleen! Mikö koko sinulla on tuosta takista? 😊

  Piia

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *