kaato

Tänään olen

– Maistanut ensimmäistä kertaa elämässäni nuotiolla tehtyä pannukahvia, oli muuten hyvää. Tästä kokemuksesta kiitos kuuluu erämies Juhalle!
– Käynyt iltateellä (tai kombuchalla) Lillan Cafe & Butikissa Nekalassa ja ihmettelin, että miksi en käy siellä useammin. Kiitos idiksestä ja seurasta, Karkille!
– Harmistunut, kun auton öljyvalo syttyi palamaan. Osaan kyllä lisätä öljyä, mutta se on mun mielestä jostain syystä niin ärsyttävää.
– Haaveillut katsovani vielä tänään viimeisen jakson Big Little Liesia HBO:lta tai oikeastaan viimeisen jakson viimeiset 20 minuuttia, jota olen jemmannut viikkoja.

myday1iloveyoumyday3

– Ollut hyvällä tuulella.
– Ottanut yhteensä 500 kuvaa.
– Intoillut jo ensi viikosta ja hiihtolomasta!
– Ollut ilman lämmintä ruokaa, jos siis notskilla grillattua ruisleipää ei lasketa.
– Unelmoinut Sitkon kasvispitsasta, aijai!
– Merkinnyt yhden menon kalenteriin kesäkuulle siis oikeasti, melkein puolen vuoden päähän. Tunsin itseni tosi aikuiseksi.
– Miettinyt, että miten luonto voi olla jotenkin ihan syksyisen värinen keskellä kevättalvea.
– Ihmetellyt miksi piposta tulee raitoja mun otsaan ja miksi ne pysyy siinä ikuisuuden?

myday6

Siinä tuli ehkä vähän enemmän kuin kymmenen asiaa.
Nyt se Big Little Lies, oh yes. Kantsii katsoa, ihan vaan jo Alexander Skarsgårdin takia.
Pitkät miehet on lähellä mun sydäntä – käsi ylös jos tunnet samoin :D

 

-Maj

 

4 Comments

 1. Daphnion 22.2.2019

  Siis öljyn ja pissapojan nesteen lisääminen ovat ihan ihme hommia. Aina niiden kanssa viivyttelee mahdollisimman kauan. Mikähän siinäkin? Kun eihän niihin montaa minuuttia edes kulu aikaa.:D

  Vastaa
  • Maj 22.2.2019

   No en tiedä!!! Mulla on just sama juttu, olin just viikon ilman lasipesuainetta, tosin öljyvalon vilkkuessa on pakko tehdä jotain, sen lisäämistä ei uskalla kauheasti lykätä. Ihanaa viikonloppua sinne!

   Vastaa
 2. Helinä 24.2.2019

  Pitkästä aikaa ajauduin lukemaan blogiasi, pitääpä muistaa jatkossa palata tänne useammin ☺️ Kauniita, tunnelmallisia kuvia – tekisipä mieli notskin ääreen. Ja hei, itsekin tänään kaivoin kalenterin esiin ajatuksella että kesäkuulle on ihan super pitkä aika mutta yksi meno pitäisi sinne jo sopia. Tajusinpa, ettei sinne ole kuin reilu 3kk!?? Uskomatonta, että pitkä talvi kohta taittuu, ja kesä on jo nurkan takana. Me selvittiin! Hengissä, talvesta. Jee.😅☺️

  Vastaa
  • Maj 24.2.2019

   Moi Helinä! Kiva kun löysit tänne ja tervetuloa useamminkin <3 AI mitä, kolme kuukautta, mitämitämitä!? KOLME KUUKAUTTA KESÄKUUHUN!? Kuulostaa kreisiltä - ja tosiaan, me selvittiin, oh yes!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *