pavement

trendilenkkarit3

 

Lenkkarit – Pavement *saatu Putiikki Rannalla

 

trendilenkkarit2

Mun ystävä bongasi nämä Pavementin lenkkarit Köpikset muotiviikoilta ja samantien hän laittoi mulle viestiä, että ”nää olis ihan sun näköiset” Repekan veikkaus meni ihan nappiin ja viikkoa myöhemmin sain uudet lenkkarit. Samantyyppisiä lenkkareita löytyy nyt melkein jokaiselta brändiltä, mutta Pavementin kengät ovat mun mielestä tosi spessut, ehkä se on tuo leopardikuosi.

Taas yksi syy lisää odottaa kevättä, tule jo! Sitä ennen ajattelin kuitenkin laittaa lenkkarit jalkaan tänään Valoa festareille. Jos olette suuntaamassa Pakkikselle tänään, niin tulkaa nappaan hihasta, mut tunnistaa näistä kengistä ;)

-Maj

2 Comments

  1. Pivi 9.2.2019

    Ihanat

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *