Täällä Tampereella starttaa maanantaina hiihtolomaviikko ja kuten sanottua, en malttaisi odottaa sitä. Lähdetään tiistaina lasten kanssa reissuun pohjoiseen ja ajattelin sitä ennen tehdä mahdollisimman paljon asioita valmiiksi, jotta voisin olla hiihtolomalla mahdollisimman rennosti. Haaveilen pitkistä yöunista ja hitaista aamuista. Ulkoilusta, päikkäreistä ja pakkasen punoittamista poskista.

Tällä viikolla olen lähinnä käynyt kotona vain kääntymässä, joten täällä on aivan jäätävä kaaos. Kämppä on täynnä epämääräisiä kasoja ja pyykkivuori on kasvanut niin suureksi, että likaisia vaatteita on odottamassa pesukoneen vieressä – harvinaista, sillä tykkään pestä pyykkiä, nyt vaan on ollut vähän kiireistä.

sportti_valmis

Vaatteet, Nike ja tennarit – Timberlake *saatu
Kuvat – Jonna Leppänen

 

Mun viikonloppu sujuu siis siivoillessa ja ajattelin vähän myös hemmotella itseäni, lenkkeillä ja käydä avannossa, kestovärjätä kulmat ja laittaa kynnet kondikseen. Ensi viikon lomalle ei tarvitse pakata mukaan kuin rentoja vaatteita ja ulkoiluun/rinteeseen sopivat kamppeet. Viihdyn varmasti tässä kuvien asussa suurimman osan viikosta. Ihan parasta, että saa olla supermukavasti, nilkkurit ja villakangastakin jätän kotiin, ehkä yhdet farkut voin napata mukaan.

treenivaatteet1

Nyt vaan musat soimaan ja järjestelyhommiin!
Laittakaahan muuten eilen ilmestynyt Kauriinmetsästäjien uusi biisi, Padot, kuunteluun.
Ja hei kertokaahan tekin lomasuunnitelmianne, törmätäänkö Rukalla?

-Maj

 

5 Comments

 1. Rena 22.2.2019

  You look fantastic in this sporty look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Hansu 23.2.2019

  Toi paita😍😍 mistä se on?😂😂

  Vastaa
  • Maj 24.2.2019

   Hello! Tää on Niken, ostin Stockan alesta! :) ps. vielä oli ainakin silloin pari jäljellä!

   Vastaa
 3. Mummeli 23.2.2019

  Rentouttavaa lomaa. Minä odotan lapsia lomalle😃.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *