Enkä muuten varmasti ole ainoa, jonka tekisi mieli liihotella menemään kevätvaatteissa? Tai oikeastaan teki mieli jo silloin, kun asfalttiin ilmestyi ensimmäiset kuivat läntit. Kurkistin tänään parsilta ulos ja olin lähdössä ulos nahkatakissa, mutta sitten tulin järkiini. Jospa tänä vuonna onnistuisin välttämään perinteisen kevätflunssan? Kertahan se olisi ensimmäinenkin. Todellisuudessa aurinkoisesta säästä huolimatta tänään oli kylmä, ihan sairaan kylmä, villakangastakki päälläkin.

kevät1

Olen rakastunut tuohon ruosteen punaiseen väriin. Tosin näissä kuvissa hame näyttää vähän enemmän pinkiltä tai sellaiselta marjapuuron väriseltä, mutta todellisuudessa se on lämpimämmän sävyinen. En muuten tajua miten olen saanut haameni näin ruttuiseksi? Matsku vaikuttaa hyvältä, joten täytyy vain höyryytellä hame valmiiksi seuraavaa käyttökertaa varten.

Tänä keväänä olen himoinnut ruosteen sävyn lisäksi myös vaatekaappiini beigeä, ruskeaa ja luonnonvalkoista. Koko talven paras hankinta on ollut tuo jo aikaisemminkin hehkuttamani Samsoen kasmirneule, joka käy useimpien hameiden kanssa. Pidempien, midi-mittaisten hameiden pariksi on yllättävän vaikeaa löytää yläosaa tai ainakin omistamani neuleet ovat kaikki jotenkin liian pitkiä tai turhan muhkeita. Tämä neule on hyvän mallinen ja se laskeutuu tosi kauniisti.

Ohut ja pehmoinen neule sujahtaa jatkossa kätevästi myös napakan nahkatakkini alle. Olen joskus surkutellut joidenkin Samsoen neuleiden laatua, mutta tämän neuleen on pessyt pari kertaa koneessakin, eikä se ole ollut sitä moksiskaan.

kevät2

Aurinkolasit – Folli Follie
Takki – LAB
Paita ja hame – Samsoe & Samsoe
Laukku – See by Chloé
Kengät – Zara

Kuvat – Jonna Leppänen

kevät3kevät4kevät5kevät6

Kuinka monta astetta plussaa pitää olla, että pärjää kevättakissa?
Ensi perjantaiksi Tampereelle luvattiin +10, aika ihanaa!

-Maj

1 Comment

  1. Todellakin kaipaan kesäpukeutumista. Olen kävellyt sitkeästi jo viikkoja lenkkareissa ja pari kertaa olen uhkarohkeasti ulkoiluttanut nahkatakkiakin.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *