Aika vaikea kysymys otsikossa vai mitä? Olisi niin paljon helpompi keksiä, että missä sitä on huono, erittäin huono ja surkea, mutta skipataan negatiivisuushaaste ja keskitytään hyvään.

Nappasin positiivisuushaasteen Jonnan blogista, joka puolestaan oli tarttunut haasteeseen kuunneltuaan Perjantain parhaat -podia ja Noorat olivat taas bonganneet sen muutamaa viikkoa aikaisemmin  Vienan ja Artun No Filter -podcastista. Asennemedialaiset onkin muuten aika positiivista porukkaa, pakko sanoa!

 

tänään7

Olen hyvä näkemään jotain kaunista jokaisessa. Tarviiko tätä selittää?

Olen todella hyvä siivoamaan. Olen ihan oikeasti siisti tyyppi omasta ja muiden mielestä, vaikka asuntoni pääseekin välillä räjähtämään. Mun mielestä siivoaminen on terapeuttista. Keittiön siivoan tarkasti aina kokkailujen jäljiltä, vaikka syöminen menisi kuinka myöhään. Mulla on paljon rauhallisempi fiilis, kun kotona on tavarat paikallaan ja muutenkin siistiä. Hermostuksissani alan helposti laittamaan paikkoja kuntoon, kai siinä samalla tulee järjesteltyä päänsisäisiä juttujakin. 

Olen erinomainen kokeilemaan asioita ja innostumaan niistä.
Kuten jo sanottua mielelläni lähden testaamaan uusia vaikkapa uusia urheilulajeja. Olen parhaimmillani kun innostun, yleensä saan muutkin ihmiset silloin hymyilemään ja hyvälle tuulelle.

tänään1

Paita – H&M
Hame – Samsoe & Samsoe
Kuvat – Maiju Emilia Photography

tänään2

Missä sinä olet hyvä? Tai erittäin hyvä, entä erinomainen?

-Maj

2 Comments

  1. J 21.3.2019

    Mäkin oon hyvä siivoomaan! Ja oon hyvä shoppaileen muille ihmisille, nään mikä niille sopii vaikkei se oiskaan just niiden omaa tyyliä ja useimmiten kaikki on tykännyt :)

    Vastaa
  2. Jenna 25.3.2019

    Olen älykäs ja nopeasti oppiva, sosiaalisesti taitava, hauska, osaan kirjoittaa hyvin, huumorintajuinen, mulla on hyvä itsetunto ja pidän itteäni hyvänä tyyppinä, olen söpö ja positiivinen, valitan vähän, nauran paljon, saan muut piristymään, olen luotettava, osaan nähdä muiden heikkoudet ja vahvuudet, saan tahtoni usein läpi, olen sanavalmis, verbaalisesti lahjakas, innostun helposti, olen pelinrakentaja tyyppiä -saan muut toimimaan tiiminä, uskon aina hyvään :) hih! Tälläiselle hyvän itsetunnon omaavalle ihmiselle tää ei ollut vaikea tehtävä, mutta tässä ekat asiat joita tuli mieleen :D Osaisin myös kirjottaa ne huonot puolet itsestäni (sekin on vahvuus).

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *