Mullehan kuuluu vaikka mitä ja samaan aikaan ei mitään ihmeellistä? Tässä tulee muutamia kuvia, kuulumisia ja ajatuksia tältä ja viime viikolta. 

viikolla1

Samuel täytti viime viikolla seitsemän, en millään meinaa ymmärtää, että mun vauvan eskarivuoden loppu häämöttää jo. Ensi syksynä Samppakin on sitten koululainen, mihin nämä vuodet oikein katoaa? Pakko myöntää, että kyllähän se vähän kirpaisee, kun perheen pienenkin alkaa olla jo niin iso. Samuel on liikkis, hän huolehtii toisinaan minustakin, kyselee onko avaimet mukana ja varmistelee ettei viikot ole liian yksinäisiä ilman heitä. Voi toista, vilkas poika on toisinaan liiankin empaattinen. Ollaan S:n kanssa tehty kahdestaan salaisia metsäretkiä, poltettu nurkkiin pyörimään jääneitä sädetikkuja. Metsäeskari on ollut hyvä juttu, lasten innostuksen myötä tajusin itsekin metsässä liikkumisen hienouden. Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan?

 

we1

Repekka vei mut tiistaina luistelemaan ja avantoon, teki tosi hyvää. Kattokaa nyt tuota sen naamaa, on se niin ihana! Oon liikkunut viime aikoina ihan naurettavan vähän ja se varmasti liittyy myös siihen, että oon ollut niin paljon menossa. Tiedetään; ainahan voi pakata lenkkarit/salikamat mukaan ja herätä vaikka tuntia aikaisemmin tekemään kotijumppaa, mutta mä oonkin tekosyiden mestari, hahah! Parin viime viikon aikana on tullut uitua, lasketeltua  ja käveltyä. Samaan aikaan oon koko ajan ihan superväsynyt ja kuitenkin kroppa tuntuu kaipaavan kunnon hikitreeniä, outo fiilis?! Yritän mahduttaa muutamat salitreenit tai jumpat johonkin väliin, Repe lupasi lähteä tsemppariksi, joten ihan viimeistään ensi viikolla mä revin itseni liikkeelle.

 

VIIKOLLA7

Huomaan hymyileväni itsekseni auringon paistaessa – ja aika usein tulee myös napattua kuva aurinkoisista hetkistä. Auringolla on kyllä ihan kreisi vaikutus mielialaan. Viime sunnuntaina käveltiin Siilinkarin talvikahvilalle, aurinko paistoi ihanasti, mutta vitsi miten kylmästi tuuli. Oltiin fiilistelty koko matka munkkeja ja kaakaota, mutta eihän tietenkään pienessä teltassa keskellä järveä mikään pankkikortti toimi. Onneksi löysin taskusta kaksi euroa ja saatiin kuumaa mehua lämmikkeeksi. Oikean puolimmainen kuva on otettu viime viikolla Helsigissä, Krunassa. Olisin voinut jäädä tuohon keskelle tietä paistattelemaan päivää pidemmäksikin aikaa.

 

viikolla5

Viime viikolla pakkasin mukaani Helsinkiin ison laukun tavaraa, mutta en yksiäkään housuja. Mulla oli siis ainoastaan päälläni olleet treenitrikoot mukana, juuri niin tyypillistä meitsiä. Moni teistäkin on kysellyt, että miten olen aina niin huolitellun näköinen, oikeasti olen kerran vuodessa ehkä huoliteltu. Viime viikolla painelin juoksuhousut ajassa tapahtumasta toiseen, enkä tiedä huomasiko kukaan yhtään mitään. Kirkkaanpunainen huulipuna on niin toimiva hämäytys, se vie huomion pois kaikesta muusta, joka ei ehkä ole niin huoliteltua. Tein muuten yhtenä päivänä storyn meikkipohjastani, katsoitteko sen? Ja btw voisin asua tuossa mustassa Love Beauty Oy:lta saamassani girl gang – collegepaidassa, se on ihana!

viikolla3

Kävin ekaa kertaa Petit St Louis -myymälässä Lahdessa viime perjantaina. Lahti on mulle ihan vieras kaupunki, oon ehkä kerran aikaisemmin piipahtanut siellä. Joka tapauksessa Ihan jo pelkästään Petit St Louisin takia kannattaa lähteä Lahteen. Myymälä on herkullisen näköinen, ihastelin Acnen asusteita ja tuoksupuolella taisin ihmetellä tunnin verran. Sain mukaani Byredon sekä Diptyquen tuoksunäytteitä, joitan olen nuuhkinut ahkerasti. En muuten ikinä olisi uskonut, että Diptyquen Rose Eau de Toilette nousisi yhdeksi suosikeistani, mutta niin vain kävi.

viikolla2

 

Olin myös NYX:in Can’t stop Won’t stop -tuotelinjan lanseeraustilaisuudessa Caritan kanssa. Sain pikafreesauksen kasvoille ja ihanan värikästä aamiaista, voiko päivä enää paremmin alkaa? Mun NYX-lemppari on varjostus/korostus-paletti, se on ihan paras. En ole vielä ehtinyt testailla uutuusmeikkivoidetta kuin kerran, mutta se vaikuttaa erittäin kestävältä ja sävyissä on runsaasti valinnanvaraa. Suosittelen testaamaan, jos hakusessa on peittävä, mutta luonnollinen mattameikkivoide :)

 

Niin ja mitä teille kuuluu?

-Maj

1 Comment

  1. ida 16.3.2019

    Muakin houkuttaa kovasti treenitrikoissa viipottaminen mukavuuden kannalta, mutta mietityttää yläosa niiden kanssa. Minkälaista yläosaa sä käytät trikoiden kanssa noin arkikäytössä? Ideoita otetaan vastaan :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *