Mulla ei ole yrittäjänä oikeastaan mitään varsinaista työaikaa tai työpäiviä. Jos en ole lasten kanssa, niin saatan tehdä täydellä teholla töitä koko viikonlopun ja pitää sitten vaikka keskellä viikkoa rennompia päiviä.

”Lapsiviikoilla” mennään tietysti lasten aikataulujen mukaan ja silloin viikonloputkin tuntuu oikeasti viikonlopuilta. Tänään Samuelin päiväkotipäivän jälkeen oltiin kaikki vähän uuvuksissa. Mulla oli just sellainen perinteinen perjantaifiilis, tiedättekö? Teki ja edelleen tekee mieli vaan löhötellä villasukat jalassa kotisohvalla herkkuja napostellen. Nyt ei kuitenkaan auttaisi jumittua sohvalle, sillä huomenna juhlitaan Samuelin ja Reben synttäreitä ja en ole tehnyt vielä mitään sen eteen, paitsi tilannut kakun.

pe3

Muisteltiin ystäväni kanssa muutama vuosi sitten järkkäilemiäni lasten synttärikemuja, varasin liikuntasalin ja hankin 100 kappaletta heliumilmapalloja. Miten mulla oikein riitti energiaa ja innostusta? Nyt mennään vähän vaatimattomammilla järjestelyillä, mutta eiköhän me kivat kemut kuitenkin saada aikaseksi? Varmaan ihan samasta syystä kuin ystäväni esikoisella oli varmaan kymmenet eri sävyiset villasukat ja jokaiseen asuun mätsäävät asusteet, kun taas pikkukakkonen viilettää menemään pelkissä sukkahousuissa ja päivän ruokalista rinnuksilla. Tunnistaako kukaan teistä tätä ilmiötä?

pe1

Neule & sukat – PURA Finland, saatu

pe2

Parhaat perjantaisukat. PURAn pitkät viltsurit ovat ihan ykköset. Mä käytän villasukkia kotioloissa, avannon jälkeen ja Dr. Martens -maihareiden sisällä. Tänä talvena olen kunnolla  hoksannut merinovilla- sekä villavaatteiden hienouden, eikä takaisin ole enää paluuta. Olen ollut supertyytyväinen PURA:n sukkiin ja neuleisiin, myös Pierre Robertin ohut merinovillakerrosto on yksi talven parhaista asioista.

pe4

Pidän villasukat jalassa, mutta napsautan uunin päälle (minipitsoja pukkaa) ja tartun imurin varteen, kyllähän tämä tästä taas. Ainakin mulla on vahva luotto siihen, että huomenna ennen kahtatoista kaikki on aikalailla valmista!

 

Ihanaa viikonloppua tyypit,
millaisia suunnitelmia teillä on?

-Maj

1 Comment

  1. Pee 15.3.2019

    Mitä itseruskettavaa käytät? :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *