SPRINGMOOD

1. Olin pienenä oikea lukutoukka. Saatoin uppoutua kirjoihin viikkokausiksi ja vaikka keskittymiskykyni ei olekaan sieltä parhaasta päästä, niin lukiessani en kuule enkä näe mitä ympärilläni tapahtuu. Muistan edelleen miten koukussa olin Nummelan Ponitalli -kirjasarjaan. Olin tyytyväinen, jos tulin kipeäksi; sain jäädä kotiin lukemaan kirjoja, ihan parasta! Nimenomaan kirjasarjat olivat se juttu. Ensimmäinen vähän paksumpi lukemani kirja oli Anni Polvan kirjoittama Tiina -kirja. Nykyään tulee luettua aivan liian vähän, joskus tuntuu ettei ole edes aikaa lukea lehtiä ja sille asialle pitäisi kyllä ehdottomasti tehdä jotain. Suositelkaa mulle jotain hyvää kirjasarjaa vähän aikuisempaan makuun?

2. Minulla on ongelmia hahmottamisen kanssa. Kartoista en ymmärrä oikein mitään ja enkä mielelläni aja autolla uusia reittejä. Helsingissä en aja ollenkaan ja kun kävelen, niin kuulokkeistani ei tule musaa vaan navigaattorin rauhallinen ääni se siellä yrittää opastaa mut oikeaan paikkaan, käännös käännöskäännökseltä. Isot parkkihallit tuottavat myös ongelmia, koska auto on usein hukassa takaisin tullessani. Saman ongelman kanssa painiville vinkiksi; nappaa kuva tai ota video paikasta, jonne jätit auton, helpottaa kummasti.

3. Olen mestari kadottamaan aurinkolaseja. Ne vaan katoavat, eivätkä ikinä ilmesty mistään. Tästä taidosta en ole kovin ylpeä.

4. Salainen paheeni on dipit. En tiedä välintänkö niinkään sipseistä, voin ihan hyvin dippailla lehtikaalisipsejä tai porkkanoita, mutta ai että, dippi on se juttu. Alkoi heti tekemään mieli dippiä. Muutenkin kaikki erilaiset mössöt ovat parhaita!

5. Koukutun helposti juttuihin. Tällä hetkellä olen koukussa avantouintiin, HBO:n The Walking Dead -sarjaan. Toisinaan on vähän harmillista, että innostukseni saattaa toisinaan hiipua yhtä nopeasti, kuin se syttyykin. Samaa pätee moniin asioihin, kuten vaikka ruokaan; syön jotain yhtä tiettyä ruokaa niin usein, että tulee totaalinen stoppi.

SpringMOOD2

Kuvat – Jonna Leppänen

Sain tämän haasteen Instagramin puolella, kiitos vaan Ida! Olisipa hauska tietää, millasia faktoja tai salaisuuksia Carita, Karoliina, Henna, Janni ja Mona itsestään kertoisivat!

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *