Täällä on juhlittu onnistuneesti synttäreitä ja huomenna olisi tarkoitus vielä jatkaa. Vietämme tänä viikonloppuna yhdistetysti molempien lasten synttäreitä, mutta tarkoituksena on järkätä myöhemmin vielä kaverisynttärit erikseen molemmille. Lapset nauttivat huomiosta ja sen verran taisi olla jännittävä päivä, että he simahtivat sänkyihinsä jo ennen yhdeksää.

synttärit

Hiukan viime tippaan meni valmistelut,  mutta ehdittiin saamaan kuitenkin kaikki valmiiksi ennen vieraiden saapumista. Kiitokset vielä veljelleni, joka huristeli Kangasalle hakemaan kakkua. Tilasin kakun ja macaronsit kotileipomo Kultavadelmasta, josta serkkuni avovaimo minulle vinkkasi. Vitsit miten kaunis sekä maistuva tämä synttärikakku oli, tilaus ei varmasti jää viimeiseksi. Kakku oli tarkoitettu 20 hengelle, mutta kyllä mun mielestä siitä syö suurempikin porukka.

synttärit2

Kakku – Kultavadelma, saatu

 

synttärit1

 

Voin siis jatkaa juhlimista yksinäni vielä ensi viikollakin,
ainakin kakkua riittää!

-Maj

4 Comments

 1. Tinsku 17.3.2019

  Onnea onnea! :) kakku on kyllä älyttömän upea, vau! Jotkut ne vaan osaa. Samoin on upeita teidän lapset, mistä tuo Rebekan asu mahtaa olla? <3

  Vastaa
  • Maj 13.4.2019

   Hello! Zarastahan se on :) Vastaavia vaaleanpunaisia löytyy edelleen ja aika samantyyppisiä sinisiäkin mun mielestä siellä on :)

   Vastaa
 2. jenni 13.4.2019

  Samaa olisin kysynyt, mistä Rebekan mekko on? Etsinnässä sininen mekko 4v:lle häihin…

  Vastaa
  • Maj 13.4.2019

   Moikka Jenni! Se on Zarasta, ostin viime keväänä, mutta bongasin vastaavia vaaleanpunaisia sieltä viime viikolla :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *