*Kaupallinen yhteistyö, Via & Asennemedia

Mun työviikot ovat vaihtelevia, toisinaan saatan istua monta päivää putkeen kotona näpyttelemässä konetta; editoin kuvia, kirjoitan tekstejä, vastaan meileihin ja hoidan muita asioita, kuten vaikka kirjanpitoon liittyviä juttuja.

Asutaan sen verran kaukana keskustasta, että harvemmin täältä tulee lähdettyä pelkästään lounaan takia sinne, koska matkoihin kuluu aikaa yhtä paljon kuin itse lounaaseenkin. Meidän asuinalueelle ei myöskään noutoruoka kulje. Useimmiten syön kotitoimistopäivinä joko aamupalaa supermyöhään, yksikertaista salaattia tai edellisen päivän jämiä eli jotain sellaista, mikä valmistuu nopeasti ja pienellä vaivalla. Aika usein tilanne on se, että töitä on paljon ja aikaa liian vähän, enkä halua tuhlata lounaaseen yhtään ylimääräistä minuuttia.

via6via1

Via-valmisruuat ovat olleet kivaa vaihtelua mun  aina samoille lounasruuille. Olen testaillut useampia vaihtoehtoja ja suosikikseni nousi mausteinen Chicken Tikka Masala ja kakkoseksi tuli sitruunainen Risotto Pollo Limonello. Alakerran ruokakaupasta löytyy hyvä valikoima Via-tuotteita, joten lounaan noutamiseen ei tuhlaannu aikaa.

via5via3

Via-valmisruuat valmistetaan Suomessa ja niin Tikka Masalassa kuin Pollo Limenellossa on käytetty kotimaista kanaa. Via Chicken Tikka Masala -annoksen päälle sopii hyvin korianteri ja tietty chili – en tiedä onko mitään ruokaa, mihin en saisi ängettyä vähän lisää chiliä? Näihin kuviiin en lisännyt bulgarian jogurttia, mutta sekin toimii loistavasti.

Pakkauksen ympäriltä poistetaan kartonki ja sen jälkeen sen voi laittaa mikroon. Mikrosta kuuluu vihellys, kun ruoka on valmista. En tiedä teistä, mutta itse pidän tätä  kätevänä ominaisuutena, sillä hajamielisenä tyyppinä saatan unohtaa ruuan mikroon liian pitkäksi aikaa. Via-ruokien raaka-aineet säilyttävät tuoreutensa, koska ruoka on kypsennetään samassa pakkauksessa, jossa se myydäänkin.

via4

Vian tuotteet lanseraattiin suomessa jo yli kymmenen vuotta sitten ja niitä oli kehittelemässä Jyrki Sukula. Tällä hetkellä Vian tuoteperheeseen kuuluu 11 Via valmisruoka-ateriaa sekä kaksi salaattia; kana-pastasalaatti sekä vegevaihtoehtona  Via Falafel-Couscous -salaatti.

Osalla Via-tuotteista on Sydänmerkki, eli ne ovat omassa tuoteryhmässään rasvan ja suolan kannalta parempia valintoja.

via7

Oletteko testanneet Via-ruokia, jos niin mitkä maut ovat suosikkejanne?

Superihanaa alkanutta viikkoa kaikille,
mulla on sellainen fiilis, että tästä tulee hyvä!

-Maj

2 Comments

  1. Mummeli 25.3.2019

    Kiva vinkki yksinäiselle. Aina ei jaksa kokata vain yhdelle. Tämä menee heti kokeiluun!

    Vastaa
  2. Anni 25.3.2019

    Moi! Onko noi pakkaukset siis muovia? Tuon kartongin alla? Mustan muovin kierrätys on sellainen ongelma vielä, että jos noi on muovia, saavat kyllä jäädä kauppaan 😕

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *