Mulla on selkeästi menossa jonkinlainen ”vihreäbuumi” kotona. Vihreän ja puuterisen vaaleanpunaisen sävyt yhdistettynä kultaan viehättävät just nyt – olisikohan se merkki siitä, että tässä vaiheessa maaliskuuta alkaa olla jo kevättä rinnassa, ulkona riehuvasta lumimyrskystä huolimatta? Tuumailin joskus puolitoista vuotta sitten makkarin seinää maalattaessa, että mahdankohan kyllästyä vihreään seinään, mutta eipä ainakaan vielä toistaiseksi kyllästytä.

Olen moneen kertaan varmaan jo selittänyt, että pidän pienistä asetelmista ja siivouksen yhteydessä usein vaihtelen hiukan tavaroiden paikkoja. Omistan marmorisen, betonisen sekä muutaman kultaisen tarjottimen, joiden päälle usein asettelen pieniä sisustusjuttuja, tuikkulyhtyjä, maljakoita, kaktuksia – mitä milloinkin. 

sisustus_vihreä1

Lasinen lyhty ja pienet maljakot – Hemtex *saatu
Betoniset tuikkulyhdyt – lahja ystävältä, itse tehdyt
Tarjotin ja iso Maljakko – Citymarket / Hemtex 24h -mallistosta

sisustus_vihreä2sisustus_vihreä3sisustus_vihreä4sisustus_vihreä5

Samat jutut sopivat niin makkariin kuin keittiöönkin vai mitä? Juurikin keittiöpöydän pääty ja yöpöydät saavat melkein joka viikko uuden ilmeen, ilman että hankin mitään uutta. Mua piristää tämmöset pienet jutut, vaikka varmaan kukaan muu ei mitään huomaisikaan.

sisustus_vihreä8

Täältä löytyy myös vähän toisenlaisia asetelmia, kröhöm! Lauantaina siivoilin monta tuntia, mutta nythän on jo maanantai. Mulla on tosi paha tapa tiputtaa tavarat käsistäni ihan mihin sattuu ja siinä ne sitten jää. Etenkin kiireessä ja väsyneenä tältä on mahdotonta välttyä! Olen kuullut, että muidenkin koteihin ja nurkkiin kertyy helposti epämääräisiä kasoja. Ne epämääräiset tavarakasat katoavat vain, jos on paikka, mihin ne tavarat laittaa – ja tietysti  siellä paikassa pitäisi olla myös tilaa. Sovittiin lasten kanssa, että käydään illalla heidän kaapit läpi ja varasin myös kirpparipöydän, jospa nämä kasat tästä nyt vähenisi.

sisustus_vihreä9

Samuelilla oli viime viikolla synttärit ja lahjatoiveena hänellä oli herätyskello ja legoja, tuossa Batman-kellossa on molemmat asiat yhdistettynä kätevästi :P Synttärilahjakello on jo valmiiksi viritettynä huomista varten, meillä kaikilla on vähän myöhäisempi (ysin) aamu.

Tämä viikko tulee olemaan kiireinen, vähän kauhistuin kalenteriin katsoessani. Päätin kumminkin vain luottaa siihen, että kaikki hoituu asia kerrallaan, kuten aina ennenkin. Ja toisaalta; eipä sen kiireen tarvitse olla välttämättä negatiivinen asia, juuri nyt on vain paljon kaikenlaista meneillään.

Mukavaa viikkoa kaikille,
Maj

8 Comments

 1. Mummeli 11.3.2019

  Kauniit, rauhalliset vihreän sävyt kotonasi.

  Vastaa
 2. Maiju 11.3.2019

  Onpa hieno tuo Batman-kello! Mun poika tykkäis kans.

  Vastaa
  • Maj 12.3.2019

   Hahaa, munkin mielestä tuo on hieno, ostin kellon Helsingin Stockalta :)

   Vastaa
 3. Pia 11.3.2019

  Mistä toi ihana batman-kello on ostettu? Mun poika rakastuisi tohon!

  Vastaa
  • Maj 12.3.2019

   Hello! Tää on Helsingin Stockalta, löytyy myös muita hahmoja! :)

   Vastaa
 4. Jasse 12.3.2019

  Mistä tuo marmorinen kynttilän alunen on ja hinta?

  Vastaa
 5. Outi 18.3.2019

  Kotoisia kasoja tuntuu kyllä kertyvän aina samoihin paikkoihin. :) Irtokukat ja asetelmat on kauniita. Meillä mennään tällä hetkellä tekokukilla ja ne on kyllä tosi hyvä vaihtoehto, jos ei muista kukkia hoitaa. Esimerkiksi ulkona lasiterassilla ei pysy mikään muu hengissä. Batman-kello tekee kyllä varmasti aamuista mukavampia herätä. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *