kalajoki

Kalajoki. Ajateltiin ensin lähteä jonnekin lähistölle laskettelemaan, mutta kurjan sään takia suunnitelmat muuttuivat. Ajeltiin äidin ja lasten kanssa Kalajoelle, kylpylä Sanifaniin. Samuel ja Rebe rakastavat uimista, joten heitä ei tarvinnut varsinaisesti suostutella kylpyläreissulle. Stopattiin auto hetkeksi, että voitaisiin kävellä merenrantaan maisemia ihastelemaan. Auton oven avattuani tulin toisiin ajatuksiin, sillä tuuli oli niin kova, että pysyin tuskin tolpillani. Nappasin tämän kuvan ja sen jälkeen hyppäsin kiireesti takaisin autoon. Viihdytiin lopulta yli kolme tuntia polskuttelemassa ja ehdin uida kilometrin siinä sivussa.

nails

Oulu ja Radisson Blu. Hotellin uima-allas saunoineen oli viihtyisä – eikä siellä ollut torstai iltapäivänä ketään muita kuin minä. En muista koska olisin  viimeksi ollut Oulussa, vvisiitti jäi aivan liian lyhyeksi tällä(kin) kertaa. Jos muuten kaipaatte raflavinkkejä Ouluuun, suosittelen lämpimästi ravintola Puistolaa tai Puistolan alakerrassa sijaitsevaa Cantinaa, jos hyvä pitsa kiinnostelee!

kuusamo_ski

Rukalla. Rinteen huipulla tuskin pystyi hengittämään jäätävän tuulen takia, en koskaan aikaisemmin ole kokenut mitään vastavaa. Päivä oli kuitenkin superkaunis, sinniteltiin hurjasta tuulesta huolimatta rinteissä monta tuntia ja kivaa oli. Olen viimeksi ollut laudan päällä vuosi sitten, tauon jälkeen ensimmäinen lasku aiheuttaa aina vähän sydämentykytyksiä. En todellakaan enää ole samanlainen hurjapää, kuin ehkä joskus nuorena olin.

ohjes

Winter village Lammintupa, Kuusamo. Kuvan lätyt maistuivat niin hyvältä, että en edes huomannut juovani kahvia mustana, hahah! Lammintuvalla on paljon erilaisia aktiviteetteja; husky- sekä poroajelua, ice Kartingia ja lasten moottorikelkkailua. Lapsille löytyy myös maksutonta tekemistä kuten pyllymäki, tunnelirata, kiipeilynarut tai napakelkka.

kuusamo5

Ihtinkijärvi, Kuusamo. Nuotiolla tehtyjä hodareita, kaakaota ja kaunis auringonlasku. Puin toppatakin alle neljä kerrosta (merinovillaa & villaa) ja totesin sen olevan juuri sopivasti. Ulkona on niin paljon kivempi olla, kun ei tarvitse palella. Opittiin myös, että kannattaa leikata hodarisämpylät auki valmiiksi kotona. Ja myös että, chilillä höystetty coleslaw hodareiden välissä on ihan törkeän hyvää.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *