Meidän Samuelilla on aina vastaus kaikkeen, siis ihan kaikkeen. Hän vastaa myös silloin, kun häneltä ei kysytä. Usein kuitenkin kysyn häneltä vinkkiä. Tänään viimeksi utelin pojalta, että mitä tehdä, kun karkkihammasta kolottaa ja tekisi mieli vaan herkutella koko ajan? Vastaushan oli; silloin tietenkin kannattaa valita tikkari, se kestää pitkään, joten ei tarvitse ravata jatkuvasti karkkipussilla. Niin tietenkin, miksi tämä ei tullut heti mieleeni.

kotona1

Tällä viikolla olen saanut vaikka mitä muitakin käteviä vinkkejä häneltä, joita en malta olla jakamatta teille. Oletteko koskaan kokeilleet seuraavia; jos kevätväsymys iskee niin, napsauta telkkari päälle ja löhöile vähän aikaa. Jos puolestaan illalla uni ei meinaa tulla, niin ohjeet ovat aika samat; kannattaa vielä katsoa pari jaksoa ohjelmaa ja rentoutua siinä samalla. Aamu-unisten kannattaa hänen mielestään vaan jatkaa nukkumista herätyskellon soimisen jälkeen (ainakin hetki)  ja jos on ihan pakko herätä jossain vaiheessa, niin se tapahtuu tietysti ihanan aamiaisen voimalla.

kotona2

Liikuntamotivaation puutteesta kärsivien ongelmat on myös ratkaistu helposti, jos laiskottaa, niin pistät vaan mieleesi, että ei tää niin paha oo ja meet vaan tai sitten jätät lenkit ja salit huomiselle tai vaikka ensi viikolle. Kotiaskareista selvitään Samuelin vinkeillä myös nopeasti: jätä ne myöhemmäksi.

kotona3

Nyt vaan noudattamaan Sampan vinkkejä,
eikä arki enää tunnukaan yhtään raskaalta.
Reipasta alkavaa viikkoa kaikille!

-Maj

8 Comments

 1. Inke 31.3.2019

  Voi miten ihanat vinkit😃.

  Vastaa
  • Maj 2.4.2019

   Jee, ei muuta kun vinkit vaan käytäntöön :P

   Vastaa
 2. Iina 1.4.2019

  Taidan ottaa kokeiluun ekana ton kotitöihin liittyvän, kun tuli niin hyvään saumaan, hmm. Kiitos vaan näistä vinkeistä, aion kyllä useampaa kokeilla ja katsoa josko se oma fiilis näillä paranee :D

  Vastaa
  • Maj 2.4.2019

   No voi vitsit, toivottavasti. Mun väsymys helpotti maanantaina, mutta viime viikko oli kyllä yhtä haukottelua :D

   Vastaa
 3. Meiju 1.4.2019

  Ihan mahtavat vinkit!

  Vastaa
  • Maj 2.4.2019

   Hehee, kiitos – ja hyvä jos tästä oli apua :D <3

   Vastaa
 4. Leena-mummi 2.4.2019

  Hyvä Samppa, niin toteutettavissa

  Vastaa
  • Maj 2.4.2019

   Todellakin, Samppa knows best <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *