Tästä tulee pikapäivitys, tarkoituksenanni oli kirjoitella vähän kuulumisia puhelinräpsyjen kera, mutta mulla tulikin (yllättäen taas) kiire lähteä ystävän synttärikemuihin, mutta jos nyt pari sanaa kuitenkin? Intoilen täällä ystävän Even juhlista, uudesta kukkakauppalöydöstä ja pinnikampauksesta.

Selitin tohkeissani IG storyn puolella, kuinka hankin trendikkäitä pinnejä ja päädyin käyttämään tätä yhtä huomaamatonta mustaa. Noh, tästä se lähtee ehkä? Mulla on muuten edellisen kuukauden  sisään mahtunut vaikka kuinka monta hyvää hiuspäivää, joten ehkä olisi aika päivittää kiharavinkit jälleen. Tuon alla olevan kuvan kiharat on tehty jumbokihartimella ja sivussa komeilee se paljon hehkutettu pinni. Itsestänihän tämä pinnihomma on iso juttu, vaikka varmaan kukaan muu ei mitään huomaakaan ;)

 

Pakko vielä hehkuttaa; mielettömän aurinkoinen ja kaikin puolin aivan täydellinen päivä lähteä pitkästä aikaa tyttöjen kanssa istumaan (ja tanssimaan) iltaa. Tekisi mieli painaa ulos jo paljain säärin, mutta sen verran pukkaa flunssaa muutenki, joten ehkä skippaan toistaiseksi.

 

***

Oikein superIhanaa viikonloppua kaikille!

-Maj

1 Comment

  1. Miia 6.4.2019

    Täälläkin intoiltu täysillä tuosta auringosta ja säästä ylipäätään! Ihanaa, kun kevät on vihdoin täällä. Ymmärrän niin hyvin tuon, kuinka jo pinnikin voi olla itselle iso juttu :D Ja kiharavinkit kiinnostaa todellakin. Sun hiukset näyttää upeilta! Kiinnostaisi muutenkin tietää, mitä hoitotuotteita (shampoo yms.) käytät niihin? Hyvää viikonloppua!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *