salaattiasema1

Kaikinpuolin hyvä päivä ja oikeastaan koko viikonalku. Maanantaina kun heräsin laittamaan Rebekkaa koulumatkalle, niin uninen Samuel tassutteli heittämään vitoset ovelle ja koska hänellä oli ysin aamu, niin päätettiin nukkua vielä hetki. Niinhän siinä vaan kävi, että myöhästyttiin yli tunti eskarista, mutta taidettiin molemmat olla  kanssa unen tarpeessa. Myöhästyminen ei aiheuttanut mitään katastrofia, tuntui että just se reilu tunti unta virkisti enemmän, kuin koko viikon yöunet.

Jotenkin onnistuin nappaamaan rytmistä taas kiinni, eikä enää väsytä niin paljon. Tässä sitä nyt ollaan kesäajassa 100% – ja kuulkaa, autonkin kello on taas oikeassa, en saanut sitä nimittän koskaan vaihdettua kesäaikaan ja ennen kuin huomasinkaan oli taas puoli vuotta hujahtanut.

salaattiasema2

Päästiin viikonloppuna ensimmäistä kertaa ihmettelemään uuteen asuntoon ja se piristi ihmeesti, asiat alkaa hiljalleen konkretisoitua. Tänään piristyin entisestään, sillä veljeni sai  roudattua innostumaan mut salille lähtemisestä ja ai että, kylläpä teki hyvää. Samalla reissulla kun kaupungissa kerta oltiin, niin haettiin smoothiet sekä Salaattiaseman salaattirullat ja tultiin meille syömään.  Tekisi mieli kehua salaattirullia, sillä mun mielestä Salaattiasema on jotenkin symppiksen oloinen mesta. Oltiin Petterin kanssa samaa mieltä, että rullissa saisi kuitenkin olla enemmän makua & mausteita – ehkä ensi kerralla pyydän chilikastiketta messiin?

salaattiasema3salaattiasema4

Nyt tässä partsilla iltakahveja siemaillessa on sellainen fiilis, että kaikki kyllä järjestyy, eikä vaan pelkästään järjesty vaan sujuu loistavasti. Petteri suunnittelee omaa kesäänsä tuossa vieressä ja kyllä mullakin on jotain suunnitelmia on, aika ihana fiilis.

Ajattelin seuraavaksi alkaa pakkaamaan ensimmäiset laatikolliset talvivarusteita varastoon,
ja taas kesä on askeleen lähempänä.
Sujuiko teillä muuten kellonsiirtämiset ongelmitta?

-Maj

   

6 Comments

 1. Rena 2.4.2019

  I see you had a relaxed start into the new week.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Meillä on niin pienet lapset etteivät he ymmärrä vielä sellaista asiaa, kuin kellojen siirtäminen. Näin ollen meillä on pakka vielä sekaisin, mutta eiköhän se tästä.

  Vastaa
  • Maj 3.4.2019

   Oikein paljon tsemppiä, kyllä se pakka siitä saadaan järjestykseen ihan pian <3

   Vastaa
 3. Mörri 3.4.2019

  Kesäaikaan siirtyminen sujui ongelmitta. Muuten on yleisväsymys päällä.
  Kesää kohti kuitenkin!
  Mulla mennyt ihan ohi, että olet hankkinut uuden kodin. Onnea siitä!
  Saiskohan jossain vaiheessa kuvia?Onko remppa menossa?
  Näin ne asiat järjestyy, ihanaa. Mukavaa kevättä sinulle ja lapsille!

  Vastaa
  • Maj 3.4.2019

   Mä ymmärrän sun yleisväsymyksen tai kevätväsymyksen, et oo ainoa, toivottavasti pian helpottaa. Joo, mä ostin asunnon meille, se on uudiskohde eli ei oo remppaa vaan rakennettaan. Ehkä voisin muutaman kuvan laittaakin, vaikka ei siellä oikein hirveesti vielä mitään nähtävää oo :)

   Vastaa
 4. Marjo 4.4.2019

  Kellojen siirtely ei oo kivaa, vaikuttaa ja väsyttää. Mutta onneksi on jo niin ihanan valoisaa että kyllä kesäkin sieltä pian tulee!
  Mistä on tuo sinun ihana neuletakki, love it!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *