Kesä tulikin sitten kertaheitolla, huh! Suomen kesä on tunnetusti lyhyt, joten heti  ilo  vaanirti kaikista kesäjutuista. Me avattiin piknik-kausi tällä viikolla ja voin suositella kaikille  samaa – eväät vaan messiin ja vilttiä levittelemään. Jos päivällä ei ole aikaa, niin iltapalapiknik toimii yhtä hyvin. Sain vihdoinkin kaivettua pyörät varastosta ja voi vitsit, olin unohtanut miten huippua pyöräileminen on. Pitkän tauon jälkeen fillarointi tuntuu myös aika kivasti pakaroissa, tuskin pystyn kävelemään normaalisti.

piknik1piknik2piknik3piknik5piknik4Pelago pyörä

Pakattiin pikniktarvikkeet rantakasseihin, jotka kulkivat kätevästi pyörien koreissa. Mun mielestä oli ihana vähän panostaa eväisiin. Saatiin hyödynnettyä aamupalalta jääneet lätyt; rullattiin niihin suolaisia täytteitä, mm. edellisen päivän salaatti. Smoothiet pysyivät termaripullossa kätevästi kylmänä ja bowlit tietty koristeltiin paikan päällä.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *