Valmistauduin eilen illalla aloittamaan herätessäni arjen, mutta vitsit tänäänhän on vielä pyhäpäivä. Miten pihalla sitä voi ihminen olla? Jokatapauksessa superihanaa olla lasten kanssa kotona kiireettömästi; leikkiä legoilla, laitella paikkoja kuntoon ja valmistautua tulevaan viikkoon. Ajateltiin käydä Samuelin kanssa pyöräilemässä ja Rebekka toivoisi, että mentäisiin jonnekin kivaan paikkaan – täytyy vaan selvittää mikäköhän se olisi? 

Viikonloppu meni ihan toisenlaisissa merkeissä, Radisson Blu Plaza Hotel tarjosi meille majoituksen ja nautittiin täysillä Hennan kanssa parin päivän ajan hotellielämästä. Perjantaina otettiin reipas startti viikonloppuun; käytiin kävelylenkillä ja testattiin hotellin kuntosali. Illlalla suunnattiin katsomaan Iisan keikkaa ja käytiin niin drinkeillä kuin syömässäkin porukalla.

Kuten sanottua niin kotona on kuitenkin ihana olla. Musta tuntuu turvalliselta touhuta pyykkikoneen huristessa taustalla.  Pääsen jälleen arkiaskareideni pariin eli kuljettamaan koiraa ulkona, toimimaan erotuomarina lasten välillä ja miettimään mitä sitä taas tehtäisiin ruuaksi? Rajoittamaan kännykällä oloa ja tarkastamaan läksyjä. Kuuntelemaan lasten oivalluksia elämästä ja peittelemään heidät illalla sänkyyn. Just hyvä näin. 

Hiuspinni – Gauhar
Mekko – Lainattu Hennalta
Kengät – Zara

-Maj

1 Comment

  1. Minulla se pyhien jälkeinen todellisuus iski jo tänään iltavuoron merkeissä. Onneksi aamupäivä oli rauhallinen.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *