*Yhteistyössä, JuhlaprinsessaMevent Studio

Rebekka ja Samuel ovat molemmat syntyneet maaliskuussa ja ollaan usein juhlittu heidän synttäreitä yhtäaikaa. Tänä vuonna lapset toivoivat saavansa erikseen ihan omat kaverisynttärit. Kummit ja muut läheiset aikuiset saivat tulla (omaksi helpotuksekseni) juhlimaan yhdellä kertaa molempia sankareita.

Reben synttäreitä juhlittiin Tampereen keskustan tuntumassa (Tammelessa) sijaitsevan Mevent Studion tiloissa, jotka olivat muuntautuneet prinsessasaliksi. Prinsessasynttäreillä oli tietenkin paikalla myös ihan oikea prinsessa. Rebekan lemppariprinsessa on tällä hetkellä skottiprinsessa, joka on  urhea, rohkea ja omapäinen, ihan kuten päivänsankarikin.

prinsessajuhlat1prinsessajuhlat2

Onko Juhlaprinsessa teille entuudestaan tuttu juttu? Rebekan synttärikemuissa kerran aikaisemminkin vieraillut Juhlaprinsessa on Suomen ensimmäinen ja pisimpään toiminut ammattimainen prinsessaesiintyjä. Prinsessasali on Juhlaprinsessan ja Meventin yhdessä kehittelemä synttärikonsepti. Prinsessasali on loistava vaihtoehto, jos haluat jättää synttärijärjestelyt muille tai jos tilanne on sama kuin meillä;  asunnossamme ei ole yksinkertaisesti tilaa isommalle lapsiporukalle – ja onhan se toki myös lapsille ihana kokemus päästä kurkistamaan prinsessamaailmaan. Kaikki prinsessasalipaketit sisältävät Juhlaprinsessan järjestämän ohjelman lisäksi tilat sekä somistuksen. Lisäksi juhlapaketteihin on mahdollista lisätä esimerkiksi valokuvaus, kutsut, tarjoilut ja teeman mukainen kakku.

 

prinsessajuhlat3prinsessajuhlat4prinsessajuhlat5prinsessajuhlat6prinsessajuhlat7prinsessajuhlat8prinsessajuhlat9

Synttäreillä oli mun mielestä juuri sopivasti ohjelmaa. Ensimmäiseksi lapset kuuntelivat prinsessan pitämää satuhetkeä, jonka jälkeen jaettiin lahjat.  Tuolileikin jälkeen herkuteltiin ja kaikkien lemppari ohjelmanumero taisi olla glittertatuoinnit. Ennen kotiin lähtemistä lapset ehtivät vielä hetken diskoilla. Kaksi tuntia kului nopeasti ja toisaalta se oli oikein riittävä aika. Oma roolini oli lähinnä seurailla sivusta lasten hauskanpitoa, sillä prinsessa huolehtii kaikesta ohjelmasta.

prinsessajuhlat10prinsessajuhlat11

Tilat sekä somistus Prinsessasaliin tulevat Meventiltä, tarjoilut Purppura Helmeltä ja kattaustarvikkeista + koristeista vastaa Juhlahumua. Lapsille oli tarjolla teeman mukaisen kakun lisäksi macaronseja, keksejä, cupcakeja ja pientä suolaista naposteltavaa. Tarjoilut oliva kauniit sekä maistuvat ja saatiin myös jäljelle jääneet herkut kotiinviemisiksi.

prinsessajuhlat12

Jäin vähän haikeana mietiskelemään, että onkohan nämä meidän neidin viimeiset prinsessasynttärit? Ensi vuonna mittariin tulee pyöreitä ja saapa nähdä millaiset jutut silloin kiinnostaa. Nämä synttärit olivat kaikinpuolin onnistuneet, Rebekka itse on puhunut jälkikäteen monta kertaa synttäreistä ja veikkaan, että hän tulee nämä kemut muistamaan myöhemminkin. Vieraat vaikuttivat viihtyvän ja ohjelman ansiosta meininki ei lähtenyt lapsilla lapasesta – sekin nimittäin ollaan joskus koettu. :)

prinsessajuhlat_14

Kuvat – Emmi Koski Photography + minä

Kiitos vielä Juhlaprinsessalle ja koko tiimille. Ja jos teillä on mitä tahansa kysyttävää, niin laittakaahan kommenttia :)

-Maj

3 Comments

 1. Rena 24.4.2019

  What a wonderful location for a princess birthday party!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Inkku 24.4.2019

  Oi miten ihanat synttärit❤️

  Vastaa
 3. Milla 27.4.2019

  Ihan huippu konsepti!! Niin ihanan näköiset juhlat!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *