Kaikki tyypit mun elämässä( ja somessa) intolevat nyt keväästä ja niin saakin intoilla, miksipäs ei! Onhan tämä nyt aivan parasta ja itsekin olen haipissa tästä valon määrästä, voisin fiilistellä kevätaurinkoa loputtomiin.

Olen muuten ylpeä itsestäni, sillä sain eilen järjesteltyä varaston kokonaan uuteen kondikseen (vaikka myöhään meni) ja nyt suurin osa talvitakeista ja kengistä on siellä jemmassa siististi. Toin myös tullessani varastosta Burberryn trenssini, josta sitten kuitenkin ajattelin luopua. Olisko teillä tarvetta uudelle kevättakille, pitäiskö mun laittaa se tätä kautta myyntiin?

shoes1

Maanantaina piipahdin & Other Storiesilla, enkä voinut vastustaa näitä sandaaleja, ai vitsit. Niin nätit kengät, mukavat jalkaan ja vielä juuri sopiva korkokin. Joka kesä mulla on yhdet lempparikengät, jotka tulee melkein käytettyä loppuun. Viime kesänä jalkaani päätyi päivittäin aika vastaavat mustat palikkakoroilla varustetut mule-kengät. Näissä kengissä tapahtuu vähän enemmän, mutta ei kuitenkaan omaan makuuni liikaa. Mun asut on yleensä niin simppeleitä, että just hyvä, jos kengissä on vähän jotain jujua.

Aloitan heti käyttämään sandaaleja kuin säät vain suinkin sallii ja käytän niitä aina pitkälle syksyyn. Mun mielestä kaikki farkut näyttää niin kivoilta sandaalien sekä avokkaiden kanssa. Vähän kyllä huvittaa, että ensin en millään jaksanut odottaa, että pääsisin käyttämään näitä lenkkareita ja nyt kun se on vihdoinkin mahdollista, niin malttamattomana odottelen jo sandaalikelejä.

shoes2

Kaikki aikanaan ja tietenkin ne Pavementit tennarit on edelleen aivan yhtä ihanat kuin helmikuussakin.

-Maj

2 Comments

  1. Inke 4.4.2019

    Ihanat sandaalit. Täällä ei ole vielä pesty yhtäkään talvi vaatetta.

    Vastaa
  2. Jenna 12.4.2019

    Sulla on niin usein vaatejuttuja, myös sitä että laitat niitä jatkuvasti pois ja eteenpäin. Niin voisitko joskus tehdä sellaisen vaatepostauksen että mitkä vaatteet on oikeasti ollut sulla kauan? Eli vähintään joku 8-10vuotta :) olisi kiinnostavampaa kuulla oikeasti tykätyistä ja arvostetuista vaatteista eikä niistä uusista mitä olet ostanut. Tämä vaan sen takia, että jos ostaa laadukkaita vaatteita niin ei niitä tarvitse tai ole järkeä uusia joka vuosi. Teininä sitä tuli tehtyä, mutta nyt kaipaisi aikuisempaa näkökulmaa vaatehommiin. Varmasti sinullakin on näitä vaatteita, mutta olisi kiva nähdä niitä myös blogissa. Esim. Nelliinan blogi on ihana kun vanha lukija pystyy bongaamaan vaatteita vaikka 9-vuoden takaa :D Sinun vaatteista en muista mitään 9 vuoden takaa vaikka silloin olen lukenut ekaa kertaa sekä jo silloin kirjoitit vaatejuttuja.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *