Ai vitsit, miten aurinkoinen (ja tapahtumarikas) viikko tämä on tähän asti tullut ja varmasti jatkuu sellaisena.  Askel on taas kevyempi, yksi käynti kiropraktikolla teki selkäkivulleni ihmeitä, en ole sen jälkeen syönyt särkylääkkeitä ollenkaan. Tänään menen tapaamaan Via Vitalin Joonaa vielä toisenkin kerran, varmuuden vuoksi.

Joka tapauksessa fiilis on keväinen ja tekee mieli painella ulos trenssi hulmuten. Haluaisin heittää sukkahousut pois ja sandaalihimotuskin vaan pahenee – toki siihen saadaan helpostusta parin viikon päästä, sillä ota varaslähdön kesään lomamatkan merkeissä. 

twist&tango dress

Sain  Ruotsalaiselta vaatevalmistajalta Twist & Tango:lta tämän kuvan mekon ja muutamia muitakin herkkupaloja heidän kevätmallistostaan. Twist & Tangolla on simppelin naisellisia vaatteita, selkeitä leikkauksia ja vaatteissa on vaan sitä jotain, mikä kovasti itseäni viehättää. Onko brändi teille tuttu? Omistan entuudestaan muutamia merkin vaatteita, pari vuotta sitten hankitut leveälahkeiset samettihousut ovat yksi lemppareistani. Ja kurkatkaapa merkin kengät, ne aiheuttavat välittömästi sydämen tykytyksiä :D

twist&tango2twist&tango mekko

Aurinkolasit – Le Specs
Mekko – Twist & Tango *saatu
Laukku – See by Chloé
Nilkkurit – Zara

Kuvat – Char and the City

 

kevätmekkotwist&tango5

Tykkättekö asusta?
Ja kertokaaha, mikä teitä tällä hetkellä inspiroi?
Mikä saa teidät hymyilemään?

-Maj

4 Comments

 1. Marianne 18.4.2019

  Ihana asu! 😍 tällä hetkellä inspiroi tää mileletön auringonpaiste! Eikai voi olla huonolla tuulella kun ilma on noin ihana 😊

  Vastaa
 2. Ihana asu. ❤ Tällä hetkellä inspiroi kevät. Kaikki siinä. Valo, lämpö, eloon heräävä luonto. Parasta.

  Vastaa
 3. Leksa 18.4.2019

  Kiva asu ja niin kesäiset kuvat. Kyllä nämät ilmat nyt hellii meitä.

  Vastaa
  • Maj 22.4.2019

   Voi kiitos! Oon ihan fiiliksissä keväästä, tällä viikolla vois korkata nahktakin, jee :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *