artek_penkki1

Tänä viikonloppuna me ollaan…

– kerätty ja koristeltu pajunoksia, sillä huomenna virvotaan. Meillä Ylivieskassa oli aina tapana virpoa vasta ensi viikolla, mutta täällä Tampereella on ihan eri systeemit.

– syöty suklaamunia enemmän kuin laki sallii. Kinder on kyllä ainoa oikea vaihtoehto, testattiin myös lusikoitavia Oreo suklaamunia ja oli nekin hyvää.

– kannettu kotiin tuliterä Artekin penkki, joka komeilee näissä kuvissa. Oon jo monta vuotta haaveillut tuosta ritiläpenkistä ja nyt vihdoinkin tilasin sen Hullareilta ja kyllä kannatti, tykkään siitä tosi paljon.

– käyty poikaystävän kanssa pääsiäissaunassa Kuumassa, ehkä siitä tulee meidän uusi pääsiäistraditio.

– pesty pyykkiä, kosteita vaatteita roikkuu kaikkialla, eikä pyykkikorin pohja edes häämötä. Mistä sitä pyykkiä oikein riittääkin?

artek_penkki3artek-penkki2

– käyty katsastamassa Vapriikin Dracula -näyttely. Sen myötä tuli ihan järkyttävä himo aloittaa katsomaan True Blood – sarjaa alusta asti. Jäin myös miettimään, että missähän mun kaikki Twilight kirjat on? 

– kärsitty päänsärystä tai siis minä olen. Ensimmäinen päivä ilman kahvia meni ihan huomaamatta, mutta toisena päivänä iski järkyttävä hedari ja tänään sama homma. Voiko tämä oikeasti johtua vaan kahvista, huh?!

– tehty vohveleita, kaksi kertaa. Aikamoista herkuttelua sanoisinko? Oonkohan ikinä hehkuttanut täällä blogin puolella Nicolas Vahén kookos-passionhilloa? Jos en, niin nyt sen teen; kookos-passion hillo muutti mun käsityksen hilloista kokonaan, en pysy enää laskuissa kuinka monta purkkia olen syönyt.

– katsottu pari koko perheen elokuvaa. Oltaisiin haluttu mennä leffaan katsomaan Dumboa, mutta koska Samuel ei osaa vielä lukea tekstejä, on ainoa vaihtoehto on dubattu versio, jossa ei tietenkään ole ollenkaan tekstejä (ei suomeksi, eikä ruotsiksi)  ja taas eräs ei ymmärrä suomea, joten eihän siitä mitään tullut. Skipattiin tällä kertaa Dumbo, mutta HBO:lta löytyi hyviä vaihtoehtoja. Miksihän muuten dubatuissa leffoissa ei voi olla tekstejä?

– haettu postista uudet kumpparit lapsille ja mä sain myös Twist & Tango -merkiltä ihanan ylläripaketin kotiin toimitettuna. En malta odottaa, että pääset testamaan kuvan sandaaleja, mulle on tullut jostain ihan kauhee sandaalihimotus.

artek_penki4artek_penkki4artek_penkki6

Mitä te olette puuhailleet?

 

-Maj

7 Comments

 1. Inkku 14.4.2019

  Teilläpä on ollut touhua. Artekin penkki on kyllä ihana ja ajaton. Toivotaan Samuelille antoisaa Trulli-reissua.

  Vastaa
 2. Anna 14.4.2019

  Musta on jotenkin ihanan liikkistä aina, kun yli 30-vuotiaat puhuu ”poikaystävistä” ❤️😂

  Vastaa
  • Maj 17.4.2019

   No, mun suuhun ei millään istu nais- tai miesystävä. Mun mummo kutsuis ”kaveriks” – mut kaikki tyylillään, mun mielestä on ihan kiva olla liikkis😌

   Vastaa
 3. Anna 14.4.2019

  Musta on jotenkin ihanan liikkistä aina kun yli 30-vuotiaat puhuu poikaystävistä ❤️😂

  Vastaa
 4. Tiina 14.4.2019

  Hillo alkoi kiinnostaa :D Saako sitä Tampereelta jostain kaupasta?

  Vastaa
 5. henna 15.4.2019

  Ihana, kun kutsut poikaystäväksi, hihiu!

  Eikö tämä sinun poikaystävä puhu suomea vai? 😊

  Vastaa
  • Maj 17.4.2019

   No vaan vähän puhuu, tosin ymmärtää enemmän mut koko leffa suomeksi ois liikaa ehkä😅

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *