Uuden sesongin vaihtuessa pukeutuminen on alkuun hankalaa, ainakin mulla. Selailen vanhoja asukuvia ja mietin, että millaiset jutut toimi viime kesänä ja sitä edeltävänä. Mikä olikaan se mun kesätyyli?

Mistä löytyy täydelliset t-paidat ja minkä mittainen hame on hyvä? Miksi valkoiset lenkkarit näyttävät niin nuhjuisilta? Entä kaapin pohjalla odotelleet kukkamekot, tuleeko niitä käytettyä yhtä paljon kuin vuosi sitten ja onko nyt vielä liian aikaista kesämekoille?

Näitä kaikki juttuja pohtiessani olen pukenut päälle farkut ja t-paidan. Varmuuden vuosi myös bleiserin ja välillä neuleenkin. Laadukkain valkoinen t-paitani on & other Storiesin, myös Arelan t-paita on loistava laadultaan, vaikka sitä vähän pidempi malli sopii itselleni paremmin. Lenkkarit pitää vaan putsata, kukkamekot tuulettaa ja sovitella. Kyllä se kesätyyli taas kohta löytyy & lähtee, eikö vaan?

tänäänlähden3tänäänlähden2tänäänlähden6

T-paita ja sandaalit- & other Stories
Jakku ja  farkut – H&M
Laukku – See By Chloé

Kuvat – Jonna Leppänen

 

tänäänlähden1tänäänlähden4tänäänlähden5

Mä en vaan osaa olla kuvissa, enkä ilmeisesti ikinä opi poseeraamista. Kymmenen blogivuoden jälkeen olen edelleenkin jäykkä kuin puupökkelö. Vilkuilen sivuille, kaivan laukkua, tähyilen taivaalle ja toivoisin olevani missä tahansa muualla kuin kameran edessä. Kuitenkin löydän itseni yrittämästä aina vain uudelleen, kuinkahan pitkään vielä?

-Maj

 

2 Comments

  1. Netta 22.5.2019

    Nätisti olet kuvissa👍☀️

    Vastaa
  2. Tinsku 22.5.2019

    Tuttua huttua! Pitäis käydä vaatekaappi läpi sillä nyt tuntuu kuin kaapissa ei ois kesävaatteita koskaan ollutkaan 🤦‍♀️ Ihanat kuvat, oot vaan niin älyttömän kaunis! <3

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *