*Kaupallinen yhteistyö, Arla & Asennemedia

Joskus aikoinaan brunssi kuulosti sanana (ja muutenkin) mun mielestä tosi ärsyttävältä, en osaa sanoa miksi, mutta näin se vaan oli. En tainnut oikein ymmärtänyt konseptia. Miten en tajunnut, että monta tuntia nautittava aikaisen lounaan ja myöhäisen aamiaisen yhdistelmä on parasta, mitä on ikinä keksitty. Voisin muutenkin helposti syödä aamiaista lounaaksi ja illalliseksi.

Brunssilla istuskelen aina pelkästään hyvien tyyppien kanssa, sellaisten jonka kanssa haluaa höpötellä kaikessa rauhassa kahvia tai vaikka skumppaa siemaillen. Tällä kertaa me laitettiin parvekkeen pöytä koreaksi poikaystävän sekä lasten kanssa ja kutsuttiin mukaan myös Petteri ja meidän mamma. Parveke on muuten tosi iso, samaan aikaan sinne mahtuu parisängyn patja ja kuuden hengen ruokapöytä. Meillä siis nykyään syödään sekä nukutaan parvekkeella, kätevää.

arla_skyr2arla_skyr3

Lapset toivoivat vohveleita, joten sellaisia he saivat, niin makeita kuin suolaisiakin. Arla & More välipalat istuvat hektiseen arkeen, mutta erittäin loistavasti myös hitaisiin aamuihin. Arla & More -tuoteperheen uusimmat tulokkaat ovat Skyr & Seeds -välipalat. Nämä uutukaiset koostuvat kahdesta kerroksesta, alta löytyy marjavalmistetta ja päältä protskupitoista skyriä. Pureskeltavuutta välipaloihin tuo auringonkukan – ja unikonsiemenet sekä tattari. Skyr & Seedsit maistuvat meillä myös lapsille ja plussaa siitä, että niihin ei ole lisätty keinomakeuttajia.

arla_skyr6arla_skyr7

Arla & More tarjoaa terveellisempiä, luonnollisempia ja täyttävämpiä välipala vaihtoehtoja. Kaikki tuotteet pystyy helposti nappaamaan kaupasta mukaan ja syömään missä tahansa, smoothiet saa hörpättyä vaikka liikkeessä. Toki välipalat voi myös yhtä hyvin nauttia osana aamiasta tai herkutellen hitaasti iltapalaksi.

arla_skyr8arla_skyr9

Samuel tuunasi oman välipalansa marjoilla! Pojan mielestä mauista tuo persikka-vadelma on maistuvampi ja taidan itse kallistua samoille linjoille. Toki omat makumieltymykseni saattavat vähän vaihdella päivittäin ja fiiliksestä riippuen – kuulostaako tutulta? Meidän salihirmu Petteri innostui testaamaan kirsikka-mustikka makua ja nyökytteli tyytyväisenä, skyrin sekaan taisi livahtaa myös reilu kourallinen pensasmustikoita.

arla_skyr10

Arla & More välipalat lähtevät jatkossa mukaamme rannalle, piknikille, automatkoille – you name it! Skyrit saa lapioitua kätevästi suuhun pakkauksessa tulevan lusikan ansiosta – vaikkapa Onnibussissa, jossa olen nykyisin viettänyt enemmän aikaani kuin salilla, hehe!

-Maj

2 Comments

  1. Monica 15.5.2019

    Etkö voisi jo luopua tuosta jatkuvasta mainostamisesta. Aikansa kutakin.

    Vastaa
  2. Milla 16.5.2019

    Huippu välipaloja!!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *