Tämä päivä lyhyesti; Arttu tuli käymään ja teki mun maanantaista hyvän. Maisteltiin Muusassa pieniä annoksia ja otettiin lasilliset skumppaa, koska miksi ei? Jännä, miten toisinaan sitä onnistuu näkemään oman kotikaupungin ihan uusin silmin, Tampere on kyllä oikeastaan aika ihana.

Täällä on paljon kaikkea nättiä, kunhan vain osaa katsoa. Meillä on Artun kanssa tapana aina käydä pienellä kierroksella Tampereen nähtävyyksillä kun hän tulee käymään – aikaisemmilla kerroilla olen vienyt hänet muun muassa Pyynikin näkötornille, piknikille Näsinpuistoon, Moro Sky Bariin ja tietty mun lempparafloihin. Tänään kruisaltiin autolla ja ihasteltiin maisemia Palatsinraitin sillalta.

Takki – Minimum
Neule ja hame – Samsoe & Samsoe
Tennarit – Pavement *saatu Putiikki Rannalla

 

Omituisen hyvä maanantaifiilis, toivottavasti tämä jatkuu koko viikon. 

-Maj

1 Comment

  1. Rena 14.5.2019

    Love the look you wore for the sightseeing tour!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    http://www.dressedwithsoul.com

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *