Kuten sanottua, ei ollut ihan helppo löytää Rodokselta ravintolaa, jonka ruokalistaa ei olisi käännetty kymmenelle eri kielellä. Kreikkalainen salaatti, tsatsiki ja pitaleipä olivat toki hyvää kaikkialla. Mutta miten sen nyt sanoisi? Pienet persoonalliset + laadukkaat ruokapaikat olivat kiven alla tai sitten meissä oli jotain vikaa :D

Löysimme kuitenkin Rodoksen vanhasta kaupungista suloisen paikan, jonka lämminhenkinen omistajapariskunta hääräili itse hommissa. Hosteria dei Cavalierissa on tarjolla yksinkertaista ja freesiä italialaistyylistä safkaa. Palvelu oli myös superkohteliaista, eivätkä hinnatkaan olleet korkeat, ei todellakaan. Kannattaa tutkiskella kartasta paikan sijainti tarkasti, sillä se on vähän sivussa.

raflaHosteria dei Cavalieriravintola_3ravintolavinkki rodosravintolat rodosravintola_1

Suosittelen lämpimästi poikkeamaan, vaikka edes lasillisella,
jos olet Rodokselle suuntaamassa!

Hosteria dei Cavalieri
Lachitos 13, Rhodes Town
+30 693 185 3088

 

 

2 Comments

 1. Äiti 14.5.2019

  Oi miten kaunis paikka☀️

  Vastaa
 2. Ansku 15.5.2019

  Vaikuttaa hyvältä👌 minkä nimisessä hotellissa olitte? Näytti kuvissa niin kivalta. Nimim. Just suunnitelmissa
  matka Rodokselle😎

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *