Kerrankin saan päivittää tänne legendaarisen päivän asun, kuten blogiaikojen alussa usein tuli tehtyä. Tässä kuussa Magicpoks täyttää muuten kymmenen vuotta, tuntuupa ihan hullulta. Pitäisikö mun tehdä postaus, johon kokoaisin alkuaikojen kuvia? Onko teillä jotain toiveita?

No, jokatapauksessa; tässä asussa porhalsin tänään Jonnan kanssa kaupungilla. Viime viikon pyörin aika pitkälle vaan rantsulookissa ja tämä viikko tähän asti on sujunut kotiympyröissä, verkkarit jalassa. Tuntui kivalta heittää bleiseri päälle, hypätä korkkareihin ja lähteä liikenteeseen astetta skarpimpana.

kevät_asu1kevät_asu4

Kävin ennen lomaa yhteistyön merkeissä 7. Taivaassa laittamassa ripset ja kynnet kuntoon. Otin ensimmäistä kertaa hiihtolomalla Shellac-lakkauksen varpaiden sekä sormien kynsiin ja olen niin tykästynyt, että takaisin ei ole paluuta. Shellac on on CND:n kehittämä hellävarainen kestolakkaus, joka kestää kynsissä noin parisen viikkoa. Kynsien hoitaminen ei ikinä ole mun vahvuusaluetta. Olen laiska lakkaamaan, enkä malta odottaa ikinä lakan kuivumista, joten kestolakkaus on ehdottomasti mun juttu.

Ripsiä olen vain kerran testannut aikaisemmin, joskus alkuvuodesta. Ripsipidennykset nopeuttavat meikkaamista ja silmämeikin voi vaikka kokonaan skipata – ja silti on ”silmät päässä” :D Mun mielestä räpsyripset ovat erityisen kätevät lomalla, jolloin ei välttämättä jaksa tai halua käyttää meikkaamiseen, mutta haluaa silti näyttää kivalta. Halusin luonnolliset ripset ja päädyttiin laittamaan mulle omien ripsieni mittaisia jatkeita ja siitä seuraavaa mittaa hiukan sekaan. Otin ripset kaksi viikkoa sitten ja ne näyttävät edelleen tosi siisteiltä. Lämpimästi voin suositella 7. Taivaan palveluita sekä tekijöitä, erityisesti Pilviä!

 

kevät_asu6

 

Bleiseri – Zara
Neule – Samsoe & Samsoe
Farkut – Pull & Bear
Laukku – LV
Kengät – & Other Stories

Kuvat – Jonna Leppänen

 

 

kevät_asu2kevät_asukevät_asu5

Olen jo kaksi kertaa valinnut nuden sävyisen kestolakan kynsiini, se on alkanut tuntumaan omalta. Kynnet eivät herätä huomiota, vaan ovat enemmänkin vain huolitellun ja kauniin näköiset. Mitä mieltä te olette? Mikä on tämän kevään trendikkäin lakkaus?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *