Kesähiukset ovat muhkeat ja näyttävät tietysti siltä, että niille ei ole tehty juuri mitään – vaikka todellisuus olisikin toinen. Minua viehättää juuri nyt huolettomasti hiusdonitsin avulla ylös kietaistut hiukset ja rennot kiharat, joissa keikkuu näyttävä pinni sivussa. Pannat & erilaiset huivisysteemit ovat myös kauniita, niiden sekä kuivashampoon avustuksella pesua kaipaavat hiukset saa näyttämään helposti raikkailta.

Oletko innostunut testaamaan Curly girl-metodia? Musta tuntuu, että kaikilla ympärillä olevilla on nykyään luonnostaan kiharat hiukset. Taidan silti itse jättää väliin tämän trendin, vaikka toisten kiharapehkot ihastuttaakin. Jos Curly girl hiustenhoitomenetelmä kiinnostaa, niin kannattaa kurkata vinkkejä Annikan blogista – vitsit, miten upealta neitokaisen hiukset näyttävät luonnollisella kiharalla!

budgie1

Mulla ei ole siis curly girl -vinkkejä jaettavana, mutta jotain muuta kuitenkin. Olen nimittäin hiljattain tutustunut Budgien kuivashampoisiin. En missään nimessä helposti vaihda hyväksi havaitsemiani hiustuotteita, mutta tämä kuivashampoo kaksikko onnistui vakuuttamaan.

budgie2

 

Budgie
The Dry Shampoo Foam & The Volume dry Shampoo
saatu/PR-näyte

Budgien The Dry Shampoo Foam on ihan ensimmäinen testaamani kuivashampoo, jossa on vaahtomainen koostumus. Kuivashampoo levitetään käsien kautta hiuksiin. Tuotteen saa levittymään hiuksiin tosi tarkasti vaahtomaisen koostumuksen ansioista.  Vaahdon voi levittää tyveen  tai halutessa myös pituuksiin. Se antaa hiuksille kuohkeutta ja rakennetta. Vaahtomainen kuivashampoo on tarkoitettu kuiville hiuksille, mutta olen siitä huolimatta käyttänyt sen pyyhekuivien hiusten tyveen. Hiukset saavat runsaasti volyymia, kun ne föönaa koholle vaahdon kanssa.

The Volyme Dry Shampoo on perinteinen kuivashampoo, joka tuo kuohkeutta ja poistaa rasvaisuutta hiuksista. Yleensä olen käyttänyt tummille hiuksille tarkoitettuja kuivashampoita ja kieltämättä tämän kanssa saa olla tarkempana, ettei hiuksiin jää vaaleita, puuterimaisia kohtia. tuoksu on kuitenkin ihanan persikkainen ja hiukset freesaantuu käden käänteessä. Käytän myös kuivashampoota joskus puhtaisiin hiuksiin kampauksia tehdessäni – tai siis ponnaria tehdessäni.

budgie3budgie4

Kauniit napsautettavat pinnit on Gauharin – täältä pääset ihastelemaan näitä ja heidän muita hiusasusteita. Kuvan muut pinnit ovat Glitteristä ostettu, sieltä löytyy myös laajavalikoima hiusjuttuja, niin äidin kuin tyttärenkin makuun ;)

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *