Rebekka sen alunperin aloitti. Parvekkeella nukkumisen siis. Hän halusi yhtenä viikonloppuna nukkua yksikseen partsilla. Ihan vaan huvikseen. Ja mitä pienet edellä sitä isot perässä, vai kuinka se meni?

Mun makkarissa on miltei yhtä valoisaa kuin ulkona ja ihan liian kuuma. Tuskastuttaa. Nukun paljon paremmin viileässä, joten innostuin Rebekan idiksestä ja testasin parvekkeella nukkumista. Joutsenen muhkean untuvatäkin alla ei tule kylmä, eikä vaatteitakaan tarvitse laittaa päälle yhtään enempää kuin sisällä nukkuessa.

Kannettiin parvekkeelle petivaatteiden lisäksi vaan petari ja tuntuihan se aluksin superpehmeään sänkyyn tottuneesta äkkiseltään hiukan kovalta, mutta itseasiassa selälle se on varmaan ihan hyväksi? Raitis ilma tekee hyvää ja pää tuntuu freesimmältä herätessä. Tosin aamulla valoon herää kyllä aikaisin (reilusti ennen herätyskelloa) mutta se ei sinänsä muuta mitään, koska sama juttu se on makuuhuoneessakin tällä hetkellä. Hankintalistallani onkin pimennysverhot ja ohut kesätäkki, ehkä Dysonin tuulettimen voisi laittaa hiljalleen hurisemaan nurkkaan.

yö parvekkeellayö_parvekkeelle1yö_parvekkeelle3yö_parvekkeelle4yö_parvekkeelle5

vitsit, että oli tunnelmallista köllötellä tuolla illan hämärtyessä. Instagram Storyn puolelta voi bongata eilisen HBO-hetken. Myönnetäköön, että näin sarjasta vain ensimmäiset 12 minuuttia ja uni tulikin jo silmään.

-Maj

4 Comments

 1. Ollappa parveke, jossa nukkua. Meillä on kyllä järjettömän iso parveke, mutta se ei ole katettu eikä lasitettu.

  Vastaa
  • Maj 14.5.2019

   Mutta hei, oisko silti mahku!? Testaa yks yö?

   Vastaa
 2. Lilli 12.5.2019

  Ihanan näköinen kesähuone. Nyt ku teillä olis harmaat kaihtimet niin unta voisi riittää pidempään.

  Vastaa
  • Maj 14.5.2019

   No, musta tuntuu, että valoon tottuu ja jos ei, niin tuleepahan herättyä ajoissa :D <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *