kesäasu1

Hullut housut on aina hyvä valinta, ihan mihin tahansa menoon paitsi ehkä urheiluun. Tuulessa vipattavat lahkeet toimivat silloin, kun  et ole ihan varma onko ulkona viileää vai lämmintä. Nämä mun housut ovat niin leveät, että ne näyttävät hameelta jos jalat ovat lähekkäin. Olen myös kuullut etteivät tämän tyyppiset pöksyt ihastuta miesväkeä, mutta eipä tässä heitä varten pukeudutakaan. Hullut housut taipuvat juhlaan ja arkeen, niiden kanssa menee spagettiolkaintoppi tai rento t-paita. Viileämmällä ilmalla lyhyt takki vaan kaveriksi ja menoksi.

kesäasu2

Kukkamekko ei petä koskaan. Käytin tätä punaista mekkoa niin paljon viime kesänä, että en enää pystynyt katsomaankaan siihen päin, joten myin sen lopulta pois. Mekko sai kehuja poikkeuksetta aina sitä käyttäessäni. Malli on täydellinen, omistan saman mekko myös vihreänä. Iltojen viiletessä kukkamekkoon saa särmää pukemalla sen kanssa nahkarotsin tai jos haluaa vähän raikkaampaa ilmettä, niin vaalea farkkutakki on myös kiva.

kesäasu3

Oliko se nyt sitten viime kesän loppupuolella kun leopardikuosia pukkasi joka tuutista? Mun mielestä on tämä hame on aivan ihan yhdistettynä vaaleaan pörröneuleeseen, kokonaisuus on jotenkin supernaisellinen. Kaikkia neuleita ei siis kantsi viedä varastoon kesäksi.

kesäasu5

Kulutin myös nämä kukkahousut miltei puhki viime kesänä. Valkoinen t-paita ja printtipöksyt olivat yksi mun viime kesän lemppariasuista, näissä pöksyissä istuskelin myös hiekkalaatikon reunalla ja hengasin mökillä, kertoo siis kaiken housujen mukavuudesta?

kesäasu6

Jossain vaiheessa loppukesästä hoksasin, että mekkojen päälle voi pukea paidan. Mieletön älynväläys, voitteko uskoa? Kesämekkojen käyttäminen jatkui tällä tavalla normaalia pidemmälle syksyyn.

kesäasu7

Pilkkushortsit vedin jalkaan rannalle ja pyöräreissuille, näköjään myös kaupungille. Taisivat olla itseasiassa ainoat käyttämäni shortsit näiden farkkushortsien ohella. Viime kesä oli kyllä ihan täysin mekkokesä.

kesäasu8

Haalari on mekkoa jotenkin jännittävämpi valinta ja myös yhtä helppo, ei tarvitse miettiä mitkä ylä- ja alaosat mätsäävät keskenään. Tämä kuvan musta Neo Noirin haalari taitaa itseasiassa olla sellainen malli, jota myydään vuodesta toiseen. Haalarin ylä- ja alaosa ovat kiinni toisistaan edestä vain hiukan, joten se on helppo pukea ja riisua eli vessassa käyminen ei tuota ahdistusta. Matskua ei saa rypistettyä, vaikka kuinka yrittäisi. Haalari toimii kuin häkä (voinko näin sanoa :D) – etenkin Suomen kesässä, eikö vain?

28088003947_d768ce6198_o

Ja juhlahaalari. Kaikenlaiset haalarit on ehdottomasti jo kenkäpuolenkin takia kesäjuttu, oletteko samaa mieltä?

kesäasu10

Vekkihameet ja glitterhameet. Yksi mun lempparihameista on tämä, ostin sen Samuelin syntymän aikoihin. Aika pitkään hametta on tullut käytettyä, yli seitsemän vuotta. Mun mielestä vekkihame on parhaimmillaan nahkatakin kanssa, jotenkin nuo kaksi vaatekappaletta näyttävät mun silmään kivalta yhdessä.

raitajakku2

Vuosi vuodelta innostun enemmän bleisereistä. Kun en yhtään tiedä mitä pukisin, enkä tiedä pitäisikö olla fiininä vai rennosti, niin päädyn yleensä laittamaan farkut ja bleiserin, ei voi mennä ihan hirveästi hukkaan sillä kombolla. Tänä keväänä bleiserit on olleet reiluja ja pitkiä, just sellaisia mistä tykkään!

-Maj

1 Comment

  1. Nimetön 19.6.2019

    Ostin noi samat kukkahousut kuin sä gina tricotilta ja ne sopii joka paikkaan🥰

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *