Varmasti yksi eniten multa kysytty kysymys on, että mistä meidän olohuoneen matto on ostettu? Kerrottakoon nyt tässä samaan syssyyn, että se on Sisustuksen Koodista ostettu Linie Designin villamatto, Asko on mallin nimi. Heti toiseksi eniten taitaa tulla kyselyitä vaatteista ja meikeistä. Tämä näiden kuvien valkoinen farkkuhame mm. herätti paljon kiinnostusta – hame on jo vuosia vanha, ostin sen muistaakseni Vilan alennusmyynneistä.

Olisi kiva kasata kysymyksiä jälleen oman postauksen alle, joten laittakaahan tulemaan, jos jotain on mielessä. Pieniä tai isompia kysymyksiä, koskien mitä tahansa. Voisin myös poimia Instagramin puolelta kysymyksiä, joihin olen vastannut useamman kerran :)

margemarge2

Tämän tyyppisissä asuissa olen viilettänyt menemään useampana päivänä. Jo parhaimmat päivänsä nähnyt collegepaita ja valkoinen farkkuhame näyttävät omaan silmään yllättävän raikkaalta yhdistelmältä ja lenkkarit jalassa jaksaa painaa menemään koko päivän.

Jään odottelemaan kysymyksiä :*

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *