Viikonloppu ja ilmeisesti helteet myös ovat nyt takana ja uusi viikko edessä. Muistona viime viikosta on hyttysten puremat sääret ja kevyt päivetys. Oltiin melkein joka päivä rannalla ja kaksi kertaa innostuttiin lähtemään iltauinnille. Lasten mielestä oli siistiä, kun oltiin perjantai-iltana ainoat ihmiset rannalla. Päivisin porukkaa riitti melkein ruuhkaksi asti ja sekin oli kivaa, ei tarvinnut yksinään polskutella.

En ollut juurikaan miettinyt mitään valmiiksi tälle viikolle, mutta tänään sitten yhtäkkiä buukkasin melkein koko viikon täyteen. Huomenna mulla on jopa neljä tapaamista, pääsen käymään uudella asunnolla, otan kameran myös mukaan. Niin jännä nähdä missä vaiheessa siellä hommat on.

Keskiviikkona ilmeisesti Turku kutsuu ja saattaapa olla, että poiketaan Ahvenanmaallakin. Samalla kalenteria tutkaillessani hoksasin, että juhannuskin on jo ihan just, eikä meillä ole mitään suunnitelmia. Mitä meinaatte tehdä? Onko kenelläkään heittää hyviä ideoita kaupunkijuhannukseen? Mielelläni vuokraisin myös mökin juhannusviikonlopuksi jostain Tampereen lähistöltä, jos sulla olis sellaista tarjota, hehe.

Kesä on inspiroinut mua kuvailemaan ja muutamille tutuille olen lupautunut ottamaan lapsikuvia, vaikka yleensä vastaavia kuvauskeikkoja teekään. Nyt on kuitenkin fiilistä ja Ihan hyvin voisin buukata muutamia kuvauksia lisää, joten laita yksityisviestiä IG:ssä tai meiliä, jos kiinnostaa :)

-Maj

3 Comments

 1. Ssanna 12.6.2019

  Oiskohan sulla mahista tehdä jotain vinkkipostausta, kuinka saisi itse otettua hyviä kuvia lapsista? Mulla on ainakin ongelmana, että kaikista kuvista tulee epätarkkoja, kun lapset usein on aika liikkuvaisia. En haluais myöskään sellaisia poseerauskuvia.

  Vastaa
  • Maj 13.6.2019

   Kiitokset, hyvä idea :)

   Vastaa
 2. Viivi 14.6.2019

  Hei mistä nämä lasten ihanat keltaraidalliset paidat on? :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *