Eilen Samuelia ja Rebeä haastatellessani sain hyvin yllättäviä vastauksia heidän kesäsuunnitelmia ja toiveita kysellessäni. Heureka on tosiaan se juttu, joten sinne on ilmeisesti mentävä. Tulipas siinä samalla mieleeni, että olispa kiva tehdä itsekin bucket list! Tuumasta toimeen, ilman mitään suorittamisfiilistä. Bucket listaan on kätsy palata, kun kaipaa idiksiä tai tekee viikonloppusuunnitelmia.

uintireissu1

– Suppailu. Se on ollut haaveissa jo varmaa kolme kesää, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Viime kesänä oli yksi loistava tsäänssi, mutta lapset eivät suostuneet lähtemään. Se on kuulemma niin tylsää. Kanoottikin kävis.

– Maauimala. En kestä, että Tampereella on uudehko maauimala – enkä ikinä ole käynyt siellä. Miten tämä on mahdolllista kysyn vaan?

– Flowpark. Oon valmis lähtemään vaikka heti.

– Kesäilta kaupungissa. Lasten kanssa tai ilman. Kierrellen päämäärättömästi ympäriinsä, ihan parasta.

– Viikinsaari. Vietin viime kesänä aikaa paljon Helsingissä, käytiin Mustasaaressa ja Pihlajasaaressa. Omassa kotikaupungissa botskihommat jäi sitten väliin.

– Torilounas x 10, ainakin ja Piknik, mahdollisimman usein.

uintireissu3

– Ahlmanin tilalla vierailu. Tämän vois vaikka toteuttaa tänä viikonloppuna.

– Yö ulkona. Parvekkeella on nukuttu yhteensä parin viikon ajan, mutta haluaisin nukkua oikeasti ulkona. Toivottavasti hyttystilanne, tai mikä onkaan sääskitilanne, ei räjähdä käsiin!

– Yyteri ja Kalajoki. Ihan varmasti tulee käytyä molemmissa, mutta laitetaan nyt listan jatkoksi.

– Yö Lillanissa, siis Lillan Hotel Cafe Butikissa. Niin miksipäs ei, lomailu Nekalassa kuulostaa mun korvaan just kivalta? Jos tuut Tampereelle ja mietit hotelleja, niin mee Lillaniin, siellä on  inspiroivaa ja nättiä.

uintireissu4

– Spontaani tai vähemmän spontaani terassireissu kavereiden kanssa. Toivon hartaasti, että ystäväni Eve pitää perinteiset tyttöjen kesäkemut taas, viime ja sitä edellisenä vuonna oli niin törkeän hauskaa.

– Yöuinti. Ei kaipaa selityksiä. Rakastuin viime kesänä yöllisiin uintireissuihin, niissä on kyllä sitä jotain, vaikka ei alasti kuun valossa polskuttelisikaan.

– Ois myös siistiä päästä lavatansseihin tai kesäteatteriin, mieluiten molempiin.

– Haluaisin myös järjestää kemut täällä meillä. Läksärit ja omat synttärit yhdessä?

uintireissu5uintireissu2

Rantsuilut, Särkät ja Tanskan matkat olin jo maininnut aikaisemmin, joten jätin ne listauksen ulkopuolelle. Niin ja myös Ylivieskan ja Kalajoen reissut on buukattu, kuten sanottua.

Mulla on sellanen fiilis, että tästä tulee ihan huikea kesä – ainakin startti on ollut mitä loistavin. Löytyykö sun kesälistalta samoja juttuja vai mitä siellä on?

-Maj

2 Comments

 1. Rena 6.6.2019

  Hopefully finally it will be possible that you can sleep on the balcony!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Leena-mummi 18.6.2019

  Täytyypä säästää tää lista, hyviä ehdotuksia

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *