Olen ihmetellyt kaupoissa keväästä saakka paperbag-henkisiä shortseja ja hameita, pari sovitin päällekin, en ollut kuitenkaan ihan 100% vakuuttunut, joten kauppaan jäivät. Sopivan rento, kivan mallinen ja just oikean värinen hame tuli kuitenkin vastaan myöhemmin. Hametta olen käyttänyt t-paitojen ja neuleiden kanssa ja se tuntuu sopivan monenlaiseen menoon. Jos tämän tyyppinen hame on hakusessa, niin vinkkaan kurkkaamaan H&M:ltä ja myös Bik Bokin valikoimissa on samantyyppinen, hiukan vaaleamman värinen hame.

laukku1

Rantakassi on kulkenut Kreikan reissusta asti mukana melkein päivittäin. Isoon kassiin on helppo heittää läppäri, kamera ja muut tarvittavat ja kassin jostain syystä sopii ihan kaikken mun vaatteiden kanssa. Paras hankinta ikinä, vaikka mietin ostohetkellä, että vähän on turhan kallis rantalaukku.

laukku2

T-paita – Zara
Hame – H&M
Laukku & Kengät – & Other Stories

Kuvat – Jonna Leppänen

 

laukku4laukku3

Tuosta viimeisestä kuvasta käy ilmi kuinka paljon laukustani tykkään, hahah! 

-Maj

4 Comments

 1. Ihanan simppeli kokonaisuus. 😍

  Vastaa
 2. magicpoks.fi 14.6.2019

  Please note an amazing gift for your team. magicpoks.fi
  http://bit.ly/2KBBJiH

  Vastaa
 3. Essi 17.6.2019

  Siis toi hame on niin täykky, aivan ihana! <3

  Vastaa
 4. Leena-mummi 18.6.2019

  Toi on kiva

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *