*Kaupallinen yhteistyö, Oras

Tässä tulee ihan ensimmäiset kuvat uudelta asunnolta, paljoa siellä ei vielä ole nähtävää, lattia on asentamatta ja moni muukin asia on kesken. Hommat kuitenkin etenee hiljalleen koko ajan ja kahden kuukauden päästä meidän pitäisi (näillä näkymin) muuttaa. Veikkaan muuton tulevan lopulta yllättävänkin äkkiä, kesä menee aina liian nopeasti.

koti2oras-hanat

Kerroinkin jo aikaisemmin, että tein rakenteilla olevaan asuntooni muutamia muutostöitä, että siitä tulisi enemmän näköiseni ja omiin tarpeisiini sopiva. Rakennuttaja oli valinnut asuntoon Oras-hanat ja suihkut, mihin olinkin enemmän kuin tyytyväinen – valitsin vain malleista sellaiset, jotka koin meille parhaimmiksi. 

Minulle Oras on tuttu jo lapsuuden kodistani ja sen jälkeen useimmissa asumissani asunnoissa on ollut Oraksen hanat. Jos jotain olisi ollut ongelmana hanojen kanssa, niin sen kyllä muistaisin – silloin kuin kaikki toimii, niin voi itse keskittyä olennaiseen elämiseen ja olemiseen.

oraskoti4

Raumalla 1945 alkunsa saanut suomalainen perheyritys keskittyy hanoissaan käyttäjäystävällisyyteen, veden ja energian säästöön, turvallisuuteen ja designiin. Oraksen tuotteiden elinkaari on ympäristöystävällinen, laadukkaat tuotteet kestävät käyttöä pitkään. Tuotteet että niiden pakkausmateriaalit on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista. Oraksen pääkonttori sekä Suomen tehdas ovat edelleen Raumalla, lisäksi tehtaita löytyy  Saksasta, Tšekistä sekä Puolasta.

Hanaa tulee käytettyä sen enempää ajattelematta paljon, onkohan kukaan laskenut, kuinka monesti päivässä hana tulee avattua? Designin lisäksi itselleni on tärkeää käytännöllisyys, toimivuus ja ympäristöystävällisyys. Oraksen hanat miellyttävät silmää, muotoilussa korostuu ajattomuus. Parasta on, kun ei tarvitse valita ulkonäön ja toiminnallisuuden väliltä.

koti1koti7

En voisi siis olla enempää innoissani tästä yhteistyöstä! Keittiön Optima-hana on niin cool ja siinä on vaikka mitä sellasia toimintoja, joista en ole koskaan aikaisemmin päässyt nauttimaan. Sekä pienestä että isosta vessasta löytyy Oraksen  juuri  lanseerattu Vega-hana, jonka Eco-toiminto säätelee vedenkulutusta ja lämpötilaa. Vega-hana on turvallinen myös lasten käytettäväksi. Suihkuttelu uudessa asunnossa hoituu Oras Cubista-sadesuihkuhanan alla.

koti6

Kerron hanoista ja kaikesta muustakin lisää, kunhan rakennusprojekti edistyy.  
Löytyykö teidän keittiöstä tai kylppäristä Oraksen hanat?

-Maj

 

6 Comments

 1. Netta 20.6.2019

  Meillä on Orakset kotona ja loma kotona. Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Hyvä valinta. Keittiön hanasi tosi tyylikäs. Kerropa sitten kun pääset kokeilemaan suihkua, onko toimiva. Meidän täytyis se uusia.

  Vastaa
 2. Jonna 20.6.2019

  Meiltä löytyy myös oraksen hanat! Keittiöremontin yhteydessä vaihdettiin myös kylppärin altaaseen sekä suihkuun orakset. Tyytyväisiä ollaan oltu. Kiinnitin huomiota, että miten lähellä sulla on tuo pistorasia hanaa?! Eikö siihen pääse roiskumaan vettä? Kivalta näyttää uusi koti ja odotan lisää kuvia innolla! Instasta tulee sinua enemmän seurattua, mutta silloin tällöin kurkistan bloginkin. Kivaa kesää teille!

  Vastaa
 3. Tyllerö 21.6.2019

  Meillä kans Oraksen hanat. Ehdottomasti parhaat! Alkuun tosin oli ongelmaa cubista-hanan astiapesukoneen sähköisen venttiilin kanssa, mutta saatiin lopulta uusi venttiili ja homma toimii 👌🏻
  Näin rakennusinsinöörinä kanssa kiinnitin huomiota altaan takana olevaan pistorasiaan. Ei kyllä täytä määräyksiä tuo.

  Vastaa
 4. Tyllerö 21.6.2019

  Eiku jaa, nykyään määräyksissä saakin laittaa pistorasian noin. On kyllä jännä. No onneksi on nykyään vikavirtasuojat.

  Vastaa
 5. Milla 21.6.2019

  Ihanat hanat ja suihku! Kyllä kelpaa. Varsinkin toi keittiönhana on aivan upea!!

  Vastaa
 6. lollo 23.6.2019

  katsoin samaa, että paraatipaikalla on pistorasia, eikö sitä olisi saanut johonkin muuhun, kun näyttää niin kököltä

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *