Kerroin viime viikon alussa, että pääsen katsomaan (vielä rakenteilla olevaa) tulevaa asuntoani ja kyllä, sain sieltä napattua pari kuvaakin, näette myöhemmin. Samalla itseasiassa kurkattiin vapaana olevan alemman kerroksen asuntoon, joka oli hiukan isompi, mutta ei sitten kuitenkaan tarpeeksi. Huoneiden lukumäärä oli sama isommassakin asunnossa, eikä niitä neliöitä ollut kuin vajaa kymmenen enemmän.

lupiini2lupiini3

Tilanne on sellainen, että tarvittaisiin enemmän tilaa, koska en olekaan muuttamassa pelkästään lasten kanssa. Kolmio on vähän liian pieni kahdelle aikuiselle – ja joka toinen viikko kahdelle lapselle, koiralle sekä joka toinen viikonloppu yhteensä kolmelle lapselle. Olen tehnyt asuntoon jonkin verran muutostöitä ja siitä tulee ihan varmasti kiva, mutta onhan se auttamatta tässä tilanteessa liian pieni.

Jokatapauksessa (ellei mitään superyllättävää tapahdu) me muutetaan kesän päätteeksi ja sen jälkeen on taas aika alkaa miettimään uusia ratkaisuja. Pitää konmarittaa koko omaisuus kolmeen kertaan, että on edes mitään mahkuja mahtua niihin neliöihin, apua :D Jos siellä ruutujen takana on joku järjestyksen asiantuntija tai erittäin tehokas konmarittaja, niin tervetuloa tänne.

lupiinilupiini5

Tässä nykyisessä kämpässä on joka toinen viikko paljon elämää, voitte uskoa?  Päät meinaa kolista yhteen, ihan konkreettisestikin. Vähän joutuu puhaltelemaan, toki nyt kesällä ollaan paljon ulkona ja menossa, mutta kuinka sitten talvella? Tulevassa kämpässä on muutama hassu neliö enemmän, toki pohjapiirros on parempi, mutta sitten toisaalta sauna vie myös tilaa. Niin se elämä vaan toisinaan yllättää, en olisi vuosi sitten voinut kuvitella suunnittelevani yhteenmuuttoa, mutta näin se vain nyt on ja kyllähän nämä asumiskuviot varmasti järjestyy parhainpäin.

lupiini1

Eipä tässä sitten muuta, kuin mukavaa (juhannus)viikkoa kaikille. Juhannuskukkia varten ei tosiaan mennä kukkakauppaan, tienreunat ovat ihan täynnä nyt lupiineja, joten ei muuta kuin seppelettä varten treenaamaan vaan :)

-Maj

5 Comments

 1. Netta 17.6.2019

  Onnea uuteen👍❤️. Ihania kimppuja. Niinhän sitä sanotaan, että sopu sijaa antaa😃

  Vastaa
 2. N 19.6.2019

  Konmarittaminen on parasta, teen sen vähintään kerran, yleensä2-3 kertaa vuodessa! Ennenkun sen alottaa, kannattaa varata kirppispöytä lähitulevaisuuteen, sillon on helpompi luopua tavarasta :)

  Vastaa
 3. Annukka 19.6.2019

  Hei! Jäin pohdiskelemaan, että onko sillä lopulta vaikutusta, asuuko kolmiossa yksi vai kaksi aikuista lasten kanssa? 🤔 Koska aikuisille/aikuiselle olisi kuitenkin varmaan oma makuuhuone, vai olisitko ilman kumppaniasi majoittanut itsesi olohuoneeseen jotta lapsesi olisivat saaneet omat huoneet? Itse ainakin laittaisin lapset vielä pariksi vuodeksi samaan huoneeseen ja miettisin isompaa asuntoa ja heille omia huoneita parin vuoden kuluttua. Toki jos nyt vasta alkaisin tuollaisessa tilanteessa asunnon hankintaan, hankkisin minäkin varmaan neljän (minimissään sen 3) makuuhuoneen asunnon, mutta näin kun kaupat on ilmeisesti jo tehty, toimisin noin, eikä kolmio siten niin pieneltä kuulosta 😊

  Vastaa
 4. Inna 24.6.2019

  Mikä jottei sitä muuttaisi vähän myöhemmin yhteen uuden kumppanin kanssa? Kun lapset on sinusta viikonkin erossa (pitkä aika!) Niin ehkä he nauttisivat toiseen kotiin tullessaan ajasta äidin kanssa, ei niin, että siinä on joku ”ylimääräinen” läsnä, he ovat toki pieniä ja sopeutuvaisia vielä, mutta olisi upeaa kun aikuiset joskus ajattelisivat näitä asioita lapsenkin näkökulmasta. Itse taidat olla ehjästä perheestä, niin tälläisiä asioita on toki lapsen silmin vähän vaikea nähdä realistisesti.

  Vastaa
 5. My 6.7.2019

  Todellakin samaa mieltä kuin ylläoleva kommentoija. Mikä paniikki on muuttaa yhteen liian pieneen asuntoon? Muutto on aina iso elämäntapahtuma ja tää ei oo vaan sun muutto vaan lasten myös. Heidän koti muuttuu – jälleen kerran. Viikko erossa on tosi pitkä aika tuon ikäisille ja mites sitten kun äidille tullessa siellä onkin äidin ”poikkis” ja kielikin vieras. Sä tietty itse päätät miten ja kuinka paljon haluat omien lasten kanssa viettää aikaa ja olla läsnä, vain heille. Sun elämässäs tuntuu olevan tällä hetkellä niin suuressa roolissa mutsin kynsihuollot ja festarit ja viininlipittely ja rakkauslomat poikaystävän kanssa pitkin Eurooppaa. Tietty flowhun on päästävä, vai meneekö tänä vuonna lapsen koulunaloitus kuitenkin edelle? Ehkäpä sun lapsetkin pääsee tänä kesänä reissuun, Särkänniemeä ja Ylivieskaa pidemmälle? Oot varmaan itekin huomannut ettei täällä blogissa ole enää oikein tarttumapintaa kun lähinnä nuo instan kännibailaukset ja ”no nyt sitte”- viinivideot ja vaivautuneina tehdyt ”rennot höpöttelyt” aiheuttaa enemmänkin huvitusta ja myötähäpeää. Sä oot kohta 40, et 20. Mut hei se on lauantai niin ei muuta ku bucket listin kesäkliseitä toteuttaan, punaa huuliin ja ihan kardashianina terdelle täykylle viinille!<3<3<3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *