Tätä viikkoa ollaan nyt eletty kolme päivää ja me ollaan ehditty tekemään vaikka mitä – ja sitten toisaalta ei oikeastaan mitään. Kämppä on lievässä kaaoksessa, mulla on edelleenkin Köpiksen matkalaukku purkamatta osittain (+ kuvat postaamatta) ja huomenna pitäisi pakata jo uudet kamat, koska lähdetään Pohjanmaalle mun kummitytön rippijuhliin ja tietysti samalla moikkaamaan porukoita.

maalaus1

Niin, mitä me sitten ollaan tehty? Lyhennetty kesän bucket listaa, tietenkin. Maanantaina suunnattiin maa-uimalaan lasten kanssa kaikki ihan ensimmäistä kertaa ikinä. Paikka oli aivan täynnä, mutta eipä se mitään. Samuel, Rebe ja ystäväni tytär Lilli ainakin viihtyivät paremmin kuin hyvin, illalla viiden aikaa oikein piti patistaa heidät pois altaasta.

Ollaan ostettu torilta mansikoita, herneitä ja kirsikoita. Haettu kauppahallista hyvää juustoa. Ollaan grillattu, käyty piknikillä ja yöuinnilla. Lounastettu partsilla sadesäällä, juostu jätskiautolle ja kyläilty prinsessalla.

Niin ja hei ollaan me myös maalailtu, kuten kuvista näkyykin. Rebekka rakastaa yli kaiken kaikenlaisia kuvis-juttuja ja hän onkin käynyt Sara Hildenin taidekerhossa pari vuotta. Kerho on nyt kesäbreikillä, joten kaivettiin kotona pensselit esiin ja innostuttiin maalaamaan Reben johdolla koko porukka.

maalaus3

maalaus2

maalaus4

Tänään suunniteltiin jo yhteistä maalausiltamaa kavereiden kanssa! Olis aika mieletöntä tehdä vaikka joku iso maalaus yhdessä – tai mennä ulos hörheilemään omien taulujen kanssa, miks ei? Kuka on messissä?

5 Comments

 1. Kesä 4.7.2019

  Onko nuo valkoiset silmä kengät Lidlistä?

  Vastaa
  • Maj 4.7.2019

   Sain omani PR-toimistosta, mutta Lidl myy niitä :)

   Vastaa
 2. Kesä 4.7.2019

  Mikä kenkien hinta on?

  Vastaa
  • Maj 4.7.2019

   Kengät tuli myyntiin kesäkuun alussa, joten hyvällä tsäkällä niitä vois vielä jostain löytää. Kenkien hinta oli 9 euroa eli mielettömän edulliset :)

   Vastaa
 3. Laura 9.7.2019

  Hei mistä on tuo maalausteline tarvikkeineen? Näyttää mukavalta sadesään ohjelmalta. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *