Ensin meni päivä, sitten kaksi, sitten viikko ja vielä vähän enemmänkin, hupsista vaan. En varmaan koskaan aikaisemmin ole ollut näin kauan kirjoittamatta blogiin. Oon elänyt ihan 100% aamusta iltaan, mennyt ja tehnyt ja sekä myös ihan ollut vaan. Kävin jossain välissä Tanskassa ja täytin 34 vuotta. Olen onnistunut, ihme kyllä, työntämään kaikki velvollisuudet ja työasiat pois mielestäni. Se on toisaalta hyvä juttu – ja toisaalta ei kyllä ollenkaan.

loma4loma3

Miksi stressaamattomuus ei sittenkään välttämättä ollutkaan niin hyvä juttu? Koska tänään koitti se aamu, kun kaikki stressaamattomat asiat alkoivatkin stressata ja tietenkin vielä tuhatkertaisesti. Ajatukset eivät pysy oikein kasassa, sillä toisaalta olisi juuri nyt paljon tehtävää, mutta ollaan silti vielä lomalla. Lähdetään lasten kanssa ylihuomenna Kalajoelle ja seuraavallekin viikolle olisi vielä lomasuunnitelmia.

loma5loma1

Nyt sitten vaan yksi asia kerrallaan,
huomisesta tulee tämän kesän tehokkain päivä!

-Maj

4 Comments

 1. Lilli 29.7.2019

  Olenkin jo monta kertaa käynyt kurkkaamassa tänne😀

  Vastaa
 2. Jo 31.7.2019

  Mistä tuo ihana mekko on ostettu?

  Vastaa
 3. Virpi 1.8.2019

  Olin jo niin kummissani hiljaisuudesta, että näin jo susta untakin. Olit Jaajon kanssa kuvaamassa ohjelmaa, jossa sää juonsit ja Jaajo pukeutui isoäidiksi. Varma hitti…

  Vastaa
 4. Mira 1.8.2019

  Ihana tunnelma näissä kuvissasi! :)
  Mistä olet ostanut tuon kauniin sinivalkoisen pallohameen?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *