Mulle sanottiin joskus taaperoarkea tuskaillessani, että ”odota vaan, kohta ne jo menee kouluun!” Nyt ne sitten meni, molemmat lapset. Samuelilla alkoi ekaluokka hyvin, tosin välillä  huomaan hänestä, että jotkut jutut mietityttää ja jännittää, vaikka mulle ei mitään niistä kerrottaisikaan ;) Uusia asioita on tullut paljon ja on tosi ok olla myös väsynyt ja pihalla tai vähän kiukkuinen. Se on ihan ymmärrettävää.

Rebe periaatteessa jatkoi siitä mihin syksyllä jäi, mutta tietty pitkän kesäloman jälkeen arkeen tottuminen vie oman aikansa. Vaihdettiin pikkuveljen ryhmää niin, että sisarukset pääsee useimpina aamuina lähtemään yhdessä koulumatkalle – joka tosin on meiltä tällä hetkellä vajaat 100 metriä.

G-takki2gg5

Ennen koulun alkamista tsekattiin välineet kuntoon koulua varten. Samuel sai uuden koulurepun, ostettiin reppu Ylivieskasta ja ajattelin, että vitsit näitä en ole nähnyt muilla kunnes törmäsin samoihin reppuihin Prismassa Tampereella. Molemmat lapset saivat valita itselleen penaalit ja kaikkea muuta meillä olikin jo ennestään. Lasten vaatekaapin kartoitus pitäisi myös tehdä, mutta eiköhän se tule luonnollisesti muuton yhteydessä kahden viikon päästä. Kahden viikon, kyllä. Mihin tämä aika menee?

Lapset saivat Gugguulta trikoo- ja collegevaatteita sekä toppatakit asusteineen uudesta mallistosta. Tämän syksyn malliston värimaailma muistuttaa mielestäni lämmintä loppukesää. Vaatteiden väri mukailevat sitä, miltä luonto näyttää kultaisessa auringon laskussa. Vaatteet on hauskasti myös nimetty luontoaiheisesti.

G-takki5G-takki6gg3

Puin Samuelille saman värisen ylä- sekä alaosan ja ne näyttävät yhdessä  yllättävän freesiltä. Gugguun baggyt on kaikkien aikojen parhaat collegehousut, pöksyt sopivat yhtä hyvin koululaiselle kuin pienemmällekin naperolle.

G-takki3

Rebekan persikan sävyinen (soft cloud) toppatakki sekä asusteet ovat aivan herkulliset – soft cloud on mun mielestä syksyn malliston kaunein väri!

gg2gg4G-takki1gg1G-takki8

Kävin myös kurkkaamassa Gugguun uusia tiloja Pirkkalassa – upealta näytti! Ja hei, ensi tiistaina 20.8.2019 klo 9.00-18.00 siellä järjestetään GUGGUU SHOP eli silloin on mahdollisuus shoppailla uuden AW19 malliston merinovilla- ja ulkovaatteita. Saatavilla on myös AW19 malliston Part 1 + uusia Printmalliston lippiksiä. Tarjolla on myös pientä purtavaa ja musiikkia shoppailun lomassa.

GUGGUU SHOP
Muuraintie 5 A 1
33960 Pirkkala

 

1 Comment

  1. Lilli 16.8.2019

    Oi miten herkullinen väri Rebekan takissa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *