”Esittelykierros” jatkuu, seuraavaksi vuorossa meidän pitkä eteiskäytävä. Kun tullaan sisään, niin oikealla on lastenhuone ja vasemmalle eteisenkaappien jälkeen oon sijoittanut mun työpisteen. Työpiste = stringhyllykkö ja tuoli.

Hyllykössä on mun pöytäkone, printteri ja yrityksen paperit (sekalaiset kuittikasat) sekä muutamia koreja & kirjoja. Käytävä päättyy keittiön seinään, jossa on tuo hassu aukko. Aukon kautta pääse kurkkaan keittiöön ja sen kautta tulee juteltua eteisessä kenkiään laittaville tyypeille.

työpiste2työpiste1

Tuo eteisen ja keittiön välinen aukko on toiminut tupareissa baaritiskinä ja joskus se on ollut grilliluukku ja on kai siinä kauppaakin leikitty. Uudessa asunnossa keittiö on avonainen, pian näette senkin :)

työpiste5työpiste3työpiste6työpiste4työpiste7

Täällä on jo muutamat laatikot pakattu. Enää kolme päivää muuttoon. Tuntuu kreisiltä ja ihan epätodelliselta.

-Maj

5 Comments

 1. Minna 30.8.2019

  Ei liity nyt tähän postaukseen mitenkään tämä. Mutta siis love island suomi, yhtäkkiä tajusin, että Petterihän on sun veli, instasta ja blogista kuvia nähnyt, niin hoksasin yhdistää nimen, iän ja paikkakunnan perusteella. :D
  Oli joku jo Love island suomi facen sivuilla hoksannutki.

  Onnea muuttoon, aina yhtä mukavaa. :)

  Vastaa
  • Maj 1.9.2019

   Moikka! Joo täällä viimesiä muuttokuormia viedään, ainahan muutto on sellanen pieni rutistus, mutta kyllä se tästä. ja joo, Petterin seikkailuja voi seurata sieltä <3

   Vastaa
 2. Alli 30.8.2019

  Hei, tunnen niin suurta myötähäpeää sun veljesi puolesta. Niin noloa kun hän osallistui love island suomi ohjelmaan. Kertoo paljon hänen tyhmyydestään. Turhaakin turhempi ohjelma!

  Vastaa
  • Maj 1.9.2019

   Mun mielestä tämä sun kommentti kertoo niin paljon enemmän susta, kuin mun veljestä tai mistään muusta. Tsemppiä ja mukavaa päivää :)

   Vastaa
 3. Salla 1.9.2019

  Ompa ikävästi sanottu, Alli. Itse ajattelen että tällaiseen ohjelmaan lähtevät ovat äärimmäisen rohkeita. Harmi jos he ja läheisensä joutuvat kokemaan tällaista turhaakin turhempaa kommentointia.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *