lime1sisilialime3lime4lime6lime5

Joihinkin hetkiin voisi vaan jäädä. Olisin voinut unohtua tuonne limepuiden ympäröimälle parkkipaikalle. Kävelin päivittäin parkkiksen läpi ja joka kerta se ihastutti yhtä paljon. Varastin yhden limen ja tuossa se nyt kököttää keittiön pöydällä.

Palattiin siis eilen lomalta Sisiliasta, joka ei vaikuttanut ensin yhtään mun paikalta, mutta sitten ihastuin, ihan täysin. Sisiliaa on tosi vaikea kuvailla, ehkäpä se pitää vaan itse kokea.

Tällä hetkellä mielen päällä on tuhat asiaa, enkä yhtään mitään puettua sanoiksi. Mieli on aavistuksen vielä helteisessä lomassa. Lomassa, joka teki tehtävänsä, sillä oli kiva myös palata kotiin. Mun mielestä se on aina merkki siitä, että on saanut rentoutua ihan tarpeeksi. Tänään järvivesi tuntui hiukan kylmältä yli 30 asteen helteisiin tottuneella iholla, mutta kyllähän se virkisti kummasti.

Tuntuu hyvältä olla taas täällä.

-Maj

1 Comment

  1. Lilli 14.8.2019

    Jälleen kerran, Ihania kuvia.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *