Päätin kuvata vielä kertaalleen meidän huoneet ennen muuttoa, aloitin lastenhuoneesta. Nyt vuorossa on olohuone ja keittiö, ne kun ovat samaa tilaa.

olkkari_1

Olohuoneeseen ei ikinä ostettu uutta sohvaa, vaikka se oli hankintalistalla heti pöydän jälkeen. Pöydän sentään sain ostettua! Nyt pitäisi päästä eroon vanhasta sohvasta, joten jos tarvitset johonkin, niin meiltä saisi hakea muutamalla kympillä, kunhan nouto onnistuu ensi perjantaihin mennessä.

olkkari_6olkkari_7

Edelleen tykkään tuosta Linie Designin matosta ja Hayn pöydästä. Madamoiselle-tuoli kulkee myös mun mukana varmaan loppuelämän. Verhotkin ovat olleet jo kolmessa kodissa ja muuttavat myös seuraavaan kotiin meidän mukana.

olkkari_2olkkari3

Ehdin jo tottua tuohon hassuun luukkuun keskellä seinällä. En enää huomannut ruman värisiä listoja, enkä niin paljon välittänyt keltaisesta lattiasta. Lähiaikoina vieläkin vähemmän, oon keskittynyt niin paljon kaikkeen muuhun kuin sisustukseen – se asia varmasti tulee lähiaikoina muuttumaan!

olkkari_5

Penkki on uusin hankintani, oon tykännyt siitä ihan tosi paljon ja se on seilannut ympäri kämppää. Tuo penkki sopii oikeastaan mihin tahansa huoneeseen, uudessa kodissa toivon sen löytävän paikan eteisestä.

-Maj

6 Comments

 1. K 24.8.2019

  Upea tv-taso. Mistä se on?

  Vastaa
  • Maj 26.8.2019

   Moikka! Tämä on se perus Ikean Bestå :)

   Vastaa
 2. Paula 25.8.2019

  Heippa! Olisin kiinnostunut ostamaan tuon sohvan, mutta kerrotko vielä mikä malli se on ja onko kuinka vanha? Asutaan aika lähellä niin että nouto onnistuisi joustavasti 😊

  Vastaa
 3. Piia 26.8.2019

  Mua kiinnostaa sohva myös, jos ei mennyt jo :) Laita vaikka mailia, jos olisi edelleen tyrkyllä!

  Vastaa
 4. Outi 27.8.2019

  Usein se onkin niin, että alkuun tarkastelee kriittisesti, mutta ajan myötä tulee sisustukseenkin lisää armollisuutta. Listat uppoavat kokonaisuuteen yms… Mieluinen huonekalu löytää kyllä paikkansa jokaisen muuton jälkeen ja varmasti mukava alkaa suunnittelemaan ja testailemaan uutta sisustusta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *