En enää edes muista mistä idea meidän sporttipäivään oikein lähti? Ajateltiin Idan & Repekan tehdä jotain kivaa yhdessä ja saatiin säädettyä niin, että kaikilla oli yhtä aikaa vapaapäivä. Kokoonnuttiin aamulla meillä ja lähdettiin tästä ensin lenkille. Matkan varrella pysähdyttiin tekemään Repekan vetämiä minitreenejä. Vedettiin kevyttä hölkkää ja välillä käveltiin, mutta joka tapauksessa 10 kilometriä sujahti kuin itsestään. Lenkin jälkeen vuorossa oli uinti, lounas ja lopuksi Flowpark.

sporttipäivä1sporttipäivä6sporttipäivä5

Repe on ehdottomasti meidän kolmen koplan kova kuntoisin. Mimmi treenaa tällä hetkellä päivittäin salilla ja tekee kaikkea muutakin monipuolisesti. Mun juoksukunto on päinvastoin aina vaan tullut alaspäin – ja syykin on tiedossa; tänä kesänä juostut lenkit voi laskea yhden käden sormilla. Nyt tuntuu taas siltä, että sporttailu kiinnostaa, mutta saapa nähdä kauanko tätä kestää. Toivottavasti vähän pidempään, kuin tämä viikon ajan.

sporttipäivä7

Uimaan mua ei tarvitse houkutella. Luonnonvesissä polskuttelu on ollut jo nyt muutaman vuoden mun intohimo, niin talvisin kuin kesäisin. Tytöt olivat muuten ihan fiiliksissään uimapaikasta, se on mun uusin löytöni, pieni ja ehdottoman salainen ranta ;)

sporttipäivä8

Lounas Pure Bitessä. Lounaalla fiilisteltiin kuinka kiva päivä meillä on ollut ja päätettiin ottaa tavaksi. Sovittiin, että jokainen meistä saa suunnitella oman näköisensä päivän ja sen mukaan mennään, vähän niinku Vain Elämää -sarjassa :D Ekana vuorossa on Ida, enkä malta odottaa mitä tuleman pitää.

sporttipäivä9

Idan piti jatkaa matkaa lounaan jälkeen ja me lähdettiin Repen kanssa kaksin vielä suorittamaan Flowparkkia. Muutamien kiipeily kertojen sitä oppii luottamaan turvavaljaisiin, eikä yläilmoissa hengailu enää samalla tavalla jännitä.

Pakko myöntää, että mustaa rataa suorittaessa meikäläisellä alkoi jo voimat hiipumaan – ja sen jälkeen Repe huijasi mut vielä yhdelle radalle, en kestä! Repekan tytär Lilli summasi kaiken niin osuvasti: ihan hyvin niillä meni, ne ei tippunu kertaakaan, eikä ees tunnu missään! Haha, Lilli best!

sporttipäivä10

Onnellisena ja kaikkensa antaneena.
Kiitos vielä tytöille superihanasta päivästä <3

-Maj

3 Comments

 1. Kepa 22.8.2019

  Tollaset päivät on kyllä parhaita ja saa niin hyvää fiilistä arjen keskelle :) flowparkit on best ja pulikointi!

  Vastaa
 2. alli 23.8.2019

  siis onko lapsesi nimi todella rePekka ei siis REBECCA… oh my God :)

  Vastaa
  • Maj 24.8.2019

   Mun lapsen nimi ei ole Repekka eikä Rebecca, vaan Rebekka. Mun mielestä myös Repekka sekä Rebecca ovat kauniita nimiä, ja eron huomaa oikeastaan vain kirjoitettaessa, ei äännettäessä. Mulla on kaks kysymystä, onkohan sulla huono päivä? ja luitko ollenkaan tekstiä?

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *