Rakastan spontaaneja hetkiä ja juttuja varmasti sen takia, että ihan liian helposti laitan liikaa odotuksia, kun suunnittelen jotain etukäteen. Harvoin ne odotukset kuitenkaan vastaavat todellisuutta. Niin se taitaa vain ainakin mun kohdalla olla, entä teillä? Tottakai jotkut jutut vaativat jonkinlaisia raameja ja aikatauluja, mutta tahtoisin pitää ainakin pienemmät asiat avoinna. Haluan mennä mahdollisimman usein ihan vaan fiilisten mukaan.

Tämä meidän Kalajoen lomareissu oli lyöty lukkoon helmikuussa – tai ajankohta ja mökki varattiin silloin. Kaikki muut suunnitelmat ja myös seura muuttui matkan varrella. En koe sitä oikeastaan negatiivisena, se vain meni niin.

Ilmat eivät ole oikein suosineet, täällä on suoraan sanottuna ihan helvetin kylmä. Paljon voi itse vaikuttaa asioihin, mutta säätä ei voi muuttaa – joten sitä on turha murehtia. Oon niin tyytyväinen, että pystyttiin menemään vesipuistoon (siellä oli saunat)  ja ollaan tehty myös sellaisia asioita, joista kaikki ovat nauttineet; kävelty auringonlaskua ihmettelemään, syöty kivoissa paikoissa, kiipeilty seikkailupuistossa, saunattu, grillailtu ja tietty leikitty sekä pelailtu.

kjoki1
kjoki2kjoki3kjoki4kjoki5kjoki6kjoki7

Mun mielestä koko loman paras hetki oli ehdottomasti eilen illalla, jolloin otin nämä kuvat. Grillailtiin tuolla ylhäällä mökissä, kuunneltiin musiikkia, lapset olivat tyytyväisenä omissa touhuissaan ja kaikki oli jotenkin siinä hetkessä tosi hyvin. Myöhemmin karattiin vielä merenrantaan ihastelemaan maisemia ja muutamien uno-pelejen jälkeen innostuttiin saunomaan, vaikka olikin jo ehkä vähän liian myöhä. Mitään näistä ei suunniteltu etukäteen, ne vain tapahtuivat.

-Maj

1 Comment

  1. Annukka 4.8.2019

    Ettekö ole Idan kanssa enää ystäviä? :(

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *