Jossain vaiheessa mielsin polka dot-kuosiset vaatteet omaan tyyliini vähän liian tyttömäiseksi. Mutta kuinka ollakaan, tämän kesän eniten käyttämäni vaatekappaaleet taitavat olla juurikin (valkoisten t-paitojen lisäksi) nimenomaan polka dot-hameet, joita omistan kaksi kappaletta. Never say never.

Täältä voit kurkata beigen värisen polka dot-hameen ja tässä postauksessa viuhahteleekin vaaleansininen pallokuosinen hameeni, jonka ostoa harkitsin muuten pitkään ja hartaasti.

je

Hame on Tanskalaisen Bruuns Bazaarin ja ostin sen Tiirinkosken Tehtaalta. Ihastuin hameeseen heti ensi vilkaisulla, sovitin sitä, mutta jäin miettimään tuliskohan hameelle tarpeeksi käyttöä. En kuitenkaan saanut hametta mielestäni ja yritinkin Tanskan reissulla metsästää hametta kaupoista, tuloksetta. Muutaman viikon päästä vierailtiin uudelleen Tiirinkoskella ja sieltähän löytyi vielä pari kappaletta kyseistä hametta. Jjäljellä olleet koot olivat vaan liian  isoja mulle. Ostin hameen siitä huolimatta ja onneksi ystävän tuttu ompelija sai pienennettyä sen näppärästi mulle juuri sopivaksi.

Olen pitänyt hametta helteisinä kesäpäivinä, lentokoneessa, rantsussa ja illallisella jne. Hame menee ihan mihin vaan tilaisuuteen tai tilanteeseen, kunhan sen vaan yhdistää oikein. Illallisella mulla oli korot ja valkoinen pitsitoppi sekä bleiseri. Rantsussa yläosana oli vaan uikkari – ihan turhaan mietin, että onko hameelle käyttöä.

je4

Kynsissä ranskikset! En ole ottanut ranskalaista manikyyriä kynsiini sitten varmaan kouluvuosien jälkeen ja nyt heti perään otin ;) Ranskis näyttää mun silmään niin freesiltä, ai että!  Mitä mieltä te olette näistä: uhka vai mahdollisuus? Koko kesän mulla olleet jätskin väriset kynnet taitavat nyt jäädä syksyn lähestyessä. Tällä hetkellä mulla on oman kynnen geelaukset ja ne on saatu yhteistyön merkissä 7. taivaasta.

je3

T-paita – Gina Tricot
Hame – Bruuns Bazaar
Kengät – Mango
Laukku – LV

Kuvat – Jonna Leppänen

je2je5

Tässä taisi tulla mun ekat asukuvat ainakin tälle kuukaudelle vai postasinko asuja edes heinäkuussa? Hametta ette kyllä silti ole voineet välttyä näkemästä :)

-Maj

4 Comments

 1. Lilli 22.8.2019

  Ihanan raikas.

  Vastaa
  • Maj 24.8.2019

   Kiitos, mäkin tykkään tästä niin kovasti :)

   Vastaa
 2. Mir 22.8.2019

  Kyselin hameen perään aiemmassa postauksessa. Suuri kiitos tarkoista tiedoista. Löysinkin hameen zalandolta, mutta voi vitsi, polyesteriä! 😦 Se vaan sähköistyy mun käytössä, ei sovita yhteen. Kaunis on kuitenkin!

  Vastaa
  • Maj 24.8.2019

   Moikka! Ja anteeks, että jouduit odottamaan vastausta tuhottoman kauan, äh! Ja harmi, mulla ei oo sähköisyys ongelmaa ainakaan vielä toistaiseksi ollut :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *